عمل موفقیت‌آمیز «تترالوژی فالوت» کودک 2 ساله بهنمیری

مازندشورا: رئیس بخش جراحی قلب بیمارستان روحانی بابل گفت: برای نخستین‌بار عمل تترالوژی فالوت کودک 2 ساله بهنمیری در این بیمارستان با موفقیت انجام شد.

مازندشورا:حمیدرضا وفایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان بابل اظهار کرد: بیمار پسر بچه دو ساله با حملات مکرر سیانوز، تنگی نفس و کبودی به این مرکز مراجعه کرد و پس از بررسی‌های اولیه توسط فوق تخصص قلب اطفال، بیماری تترالوژی فالوت تشخیص داده شد.

وی افزود: تترالوژی فالوت یک نوع بیماری مادرزادی پیچیده قلبی است که در این بیماری یک سوراخ بین دو بطن به همراه تنگی خروجی بطن راست و شریان ریوی و قرارگیری رگ آئورت بر روی هر دو بطن بوده و جزء بیماری‌های صعب‌العلاج مادرزادی است.

رئیس بخش جراحی قلب بزرگ‌ترین بیمارستان شمال کشور تصریح کرد: عمل فوق برای نخستین‌بار در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد که بیمار تحت عمل جراحی قلب باز و ترمیم کامل مشکلات قلبی قرار گرفت.

این مسؤول با اشاره به اینکه این عمل که چهار ساعت به طول انجامید و با موفقیت کامل انجام شد، خاطرنشان کرد: حال بیمار خوب بوده و تا چند روز آینده مرخص می‌شود.

وفایی یادآور شد: این نوع جراحی قلب اطفال فقط به‌صورت محدود در چند مرکز پیشرفته محدود کشور شامل تهران، اصفهان، شیراز و.. از جمله بابل انجام می‌شود که به سبب پیچیدگی عمل، بیماران تا یک‌سال در نوبت عمل قرار می‌گیرند.

وی 95 درصد جراحی‌های قلب را موفقیت‌آمیز برشمرد و ادامه داد: باید بیماران قلبی به بیماری خود به موقع اهمیت داده و مانع پیشرفت آن شوند، امروزه درمان‌های پیشرفته‌ای وجود دارد که بیماران قلبی با مراجعه به موقع به زندگی عادی برمی‌گردند پس ترس از پیگیری در بیماری قلبی نه تنها سبب آسیب جدی به قلب می‌شود بلکه ممکن است شانس درمان موفق را نیز کم کاهش دهد.

فوق تخصص جراحی قلب و عروق اظهار کرد: میزان مرگ‌ومیر ناشی از عمل‌های باز قلب در بخش قلب بیمارستان آیت‌الله روحانی(ره) بابل کمتر از استانداردهای جهانی بوده است.

وفایی گفت: در مرکز جراحی قلب و آنژیوگرافی بیمارستان روحانی بابل همه نوع جراحی‌ بیماری‌های قلب و عروق انجام می‌شود و نیازی به اعزام بیماران به تهران و سایر مراکز نیست.

به گزارش فارس، در حاشیه این عمل جراحی پدر یاسین قلی‌نیا کودک دو ساله تحت درمان این مرکز، گفت: برای درمان کودک خود به بسیاری از بیمارستان‌های تهران مراجعه کردم اما نظر همه پزشکان متخصص، شانس زنده ماندن 40 درصدی فرزندم بعد عمل جراحی بود که با تخصص و تبحر کودک من به زندگی برگشت و این شادی را مدیون این پزشک و تیم همراه وی هستم و در حال حاضر وضعیت عمومی فرزندم نیز رضایت‌بخش است.

انتهای پیام/86009/ن30/

جراحی بیماری بیماران مراجعه تهران بیمارستان بیمار تترالوژی درمان وفایی فرزندم محدود روحانی زندگی مادرزادی فالوت موفقیت‌آمیز اظهار اطفال همراه نخستین‌بار بیماری‌های