شجاعی، سلیم‌بهرامی ثانی هست/ عبوری آبروی مرکز استان است/ اعضای شورا پاسخگوی مردم نیستند

اختصاصی مازندشورا: ما نبایست خود را از مردم جدا کنیم چون تنها پایگاه و تکیه‌گاه‌ شورا، مردم و تنها پایگاه و تکیه‌گاه مردم، شورا هستند اما متاسفانه می‌بینم اعضای شورا در دفتر حضور ندارند که پاسخگوی مردم باشند/ چشم‌انداز ما این است که شهرمان را مثل مراکز استان‌هایی چون اصفهان ببینیم البته با حضور شهردار فعلی. بنابراین نیاز است شورایی باتجربه و با تعامل روی کار آید

اختصاصی مازندشورا: علی عباسی، با حضور در دفتر موثق به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود با محوریت شوراها و نقش مردم پرداخت. در کارنامه عباسی که بازنشسته‌ی فرهنگی هست، پست‌هایی چون: مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی مازندران، عضو هیات رئیسه ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی مازندران، مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی مازندران، مشاور و رئیس دفتر دکتر شجاعی نماینده سابق مردم ساری (2 دوره)، نائب‌رئیسی ورزش‌های همگانی استان مازندران، دبیر و مدیر هنرستان‌ها و دبیرستان‌های شهرستان ساری، مدیر شعبه حل اختلاف شهرستان ساری، مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه و ... به چشم می‌خورد. وی، همچنین سابقه یک دوره کار در دفتر مرحوم سلیم‌بهرامی (نماینده پیشین ساری) و مرحوم کردان (وزیر کشور دولت سابق) دارد.  

مردمی که به من مراجعه می‌کردند قطعا با دست پر می‌رفتند

عباسی، با بیان اینکه در اصل فرهنگی‌ هستم، گفت: اما مشاور و رئیس دفتر یک نماینده بودن نیز بسیار مهم است رسیدگی به امورات روزمره مردم اعم از عمران آبادی فرهنگی اجتماعی سیاسی آن‌هم در دو شهرستان زمنبر و سنگین است و مردمی که به من مراجعه می‌کردند قطعا با دست پُر برمی‌گشتند و آماده پاسخگویی در تمام وقت و گاهی تا 3 صبح بودم  و نمی‌توانید حتی یک نفر را پیدا کنید که بگویید عباسی تلفن ما را جواب نداد بلکه تمام‌وقت در اختیار بودم.

وی، افزود: در طول این سال‌ها، کوله‌باری از تجربه کسب کردم  و نمی ‌خواهم این تجارب خاک بخورد بلکه می‌خواهم در اختیار و خدمت مردم قرار گیرد. لذا هم شهر را بخوبی می‌شناسم هم لابیگری خوبی با مدیران استانی دارم و می‌خواهم مرکز استان را در حد و شان واقعی قرار دهیم.

اعضای شورا در دفتر نیستند که پاسخگوی مردم باشند

این مدرس دانشگاه، با اظهار اینکه در شورا بدون مشارکت مردم کاری نمی‌توان کرد، افزود: اگر مردم را سهیم کنیم قطعا در همه کارها به ما کمک می‌کنند. ما نبایست خود را از مردم جدا کنیم چون تنها پایگاه و تکیه‌گاه‌ شورا، مردم و تنها پایگاه و تکیه‌گاه مردم، شورا هستند اما متاسفانه می‌بینم اعضای شورا در دفتر حضور ندارند که پاسخگوی مردم باشند. مگر مردم جز برخورد خوب و زبان خوش و پاسخ معقول چیز دیگری می‌خواهند؟

عباسی، با ادعای اینکه هرگز به دنبال مال‌اندوزی نبودم و نخواهم بودم، تصریح کرد: تاکنون این ادعا را اثبات کردم و فردی با کارنامه هستم. از همین‌رو آقایان سلیم‌بهرامی، کردان و شجاعی در قبال توانایی‌هایی که از من دیدند، به بنده مراجعه وتقاضای همکاری کردند.

وی، با اشاره به سابقه فعالیت‌های انتخاباتی خود، بیان کرد: استارت فعالیت‌های انتخاباتی خود را با آقای بهاری زدم، در آن دوره آیت‌ا... شجاعی و مرحوم دامادی رد صلاحیت شده بودند و در ادامه آقای سلیم‌بهرامی که از نیروهای مرحوم کردان بود به بنده مراجعه و با توجه با سابقه فرهنگی‌ام تقاضای همکاری کرد و بنده پس از رایزنی‌هایی پذیرفتم و با ایشان کار کردم.

به مردم اعلام کردیم شجاعی، سلیم‌بهرامی ثانی هست

مسئول دفتر نماینده سابق ساری، افزود: در ادامه آقای کردان هم قصد کاندیداتوری در انتخابات مجلس داشت و ما تا 2 سال کارهای مربوط به انتخابات ایشان را انجام می‌دادیم که در نهایت وی منصرف شد و اعلام کرد حضور نمی‌یابد. از طرفی آقای سلیم‌بهرامی هم به رحمت خدا رفت. تا اینکه بحث ورود سیدرمضان شجاعی به مجلس مطرح شد آقای شجاعی چون در تهران زندگی می‌کرد و با آمدن به ساری بلافاصله معاون اداری-مالی و مدیرکل صدا وسیما شد و در خانه سازمانی آنجا زندگی می‌کرد و جز ساری و کیاسر با نقاط دیگر شهرستان و استان آشنایی چندانی نداشت و ما طبق برنامه‌هایی که داشتیم به مردم نقاط مختلف شهرستان مراجعه کردیم در حالی‌که مردم عموما یادی از مرحوم سلیم‌بهرامی می‌کردند. آنجا بود که اعلام کردیم آقای شجاعی، سلیم‌بهرامی ثانی هست و انتظار داریم از ایشان هم حمایت شود. ما در روستاهای مختلف پایگاه داشتیم هماهنگ می‌کردیم به اتفاق دکتر شجاعی حتی به روستاهای 4 خانواری که بخشدار و مسئولان بخش نیز به آنجا نمی‌رفتند، رفتیم و ایشان را معرفی کردیم و حتی شب‌هایی را شاهد بودیم که آقای شجاعی در 5 نقطه سخنرانی می‌کرد و خلاصه ایشان دو دوره نماینده مردم بود و این دوره بنا به مصلحت‌هایی نتوانست حضور یابد.

شجاعی از لحاظ چشم و جیب از سالم‌ترین افراد است

عباسی، درباره مهمترین خصوصیات مرحوم کردان، بیان کرد: کردان مدیری توانمند و سیاستمدار بود که خود را وقف نظام کرده بود. مدیری بود که 7 صبح از خانه خارج می‌شد و معمولا نیمه‌شب به خانه بازمی‌گشت. وی حتی در زمان تولد فرزندان خود هم در ماموریت‌ها بود. بنابراین باید مدنظر داشت که فقط دانش کافی کفایت نمی‌کند، همت و تلاش و پشتکار نیز لازم است.

وی، درباره علت همکاری با دکتر شجاعی، گفت: بنده با آقای شجاعی نه نسبت خانوادگی دارم نه نسبت محلی و شهری اما این را با صراحت می‌گویم که دکتر شجاعی از لحاظ چشم و جیب از سالم‌ترین افراد است. در طول 8 سال نمایندگی پایان هفته‌ها که در حوزه حضور می‌یافت طبق برنامه‌ای که داشتیم از 7 صبح تا پاسی از شب به برنامه‌ها و جلسات مختلف می‌رفتیم و رتق‌وفتق امور می‌کردیم. مثلا پل زغالچال پا پل ولی‌عصر از تلاش و زحمات شخص دکتر شجاعی بوده، اسناد و مدارکش هم موجود است که هرگاه نیاز شود ارائه خواهم داد.   

عبوری، آبروی مرکز استان است

عباسی، درباره فعالیت‌ها شهردار فعلی ساری، اظهار کرد: عبوری، شهرداری جوان، پرتلاش، ریسک‌پذیر و  خستگی‌ناپذیر است که آبروی مرکز استان است و تلاش‌های انجام شده زیرساخت‌ها را برای سازندگی شهر آماده کرد.

وی، افزود: چشم‌انداز ما این است که شهرمان را مثل مراکز استان‌هایی چون اصفهان ببینیم البته با حضور شهردار فعلی. بنابراین نیاز است شورایی باتجربه و با تعامل روی کار آید.

مسئول دفتر نماینده سابق ساری، تصریح کرد: شهردار با آنکه در دوره قبلی، کارنامه خوبی داشت و امتحان خود را به خوبی پس داده بود اما با حداقل اختلاف راهی شهرداری شد. چرا نباید شوراها ایشان را حمایت می‌کردند که با آرای کامل به عمارت شهرداری برود نه با 6 یا 7 رای. عباسی درباره انتقال پادگان، گفت: انتقال پادگان نظر آقا و مصوبه مجلس بود که از تمام شهرها خارج شود. و مابقی امور تدبیر شهردار ساری بود که بخش قابل توجه پادگان را برای استفاده مردم در اختیار شهرداری گرفت.

من اهل فریادم و خواسته‌‌های شهرم را فریاد می‌زنم

عباسی، با اشاره به طرح ها و برنامه‌هایی ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری، گفت: احداث دانشگاه علمی- کاربردی یک استارتی برای ایجاد درآمد پایدار بود. چون دانشگاه یکی از عواملی است که موجب رشد و ترقی شهر می‌شود و شهرداری با توجه به گستردگی که دارد نیاز به چنین محیطی (دانشگاهی علمی-کاربردی) دارد. این موضوع را ما به شهردار جوان گفتیم و او هم با جان و دل پذیرفت سپس با همکاری هم اساسنامه آن را تهیه کردیم و این یک نمونه از درآمد پایدار است.

وی، با بیان اینکه همه مسائل با مشارکت مردم، لابیگری و با تعامل حل خواهد شد، افزود: من مردم را در برنامه‌ها مختلف شهر مشارکت می‌دهم، از نظرات و اندیشه‌های آن‌ها استفاده می‌کنم و با دلگرمی بیشتر کمک‌کار شهر وشهردار می‌شویم.

این فرهنگی بازنشسته، در پایان گفت: ما دولت را دوست داریم و می‌خواهیم کارهای خوب و بجا انجام دهد اما در مازندران در این سال‌ها چیزی ندیدیم. رئیس‌جمهور به‌عنوان متولی کشور، دوست داشت همه جوانان سرکار باشند چرخ اقتصاد کشور بچرخد و همه چیز روبراه باشد اما با توجه به تحریم‌ها و کمبود نقدینگی ناشی از تحریم‌ها چنین امری محقق نشد.   

علی عباسی شورای شهر ساری مهدی عبوری سلیم بهرامی کردان رمضان شجاعی شهرداری ساری انتخابات ساری شوراها انتخابات 96 انتخابات شورا ساری عباسی علی عباسی ساری مرکز مازندران اعضای شورا