مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، هادی خنجری امشب در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران این شهرستان، اظهار کرد: همه دستگاهها با آمادگی کامل نیروی انسانی و تجهیزات بدون نیاز به حواشی مالی برای مشارکت در حوزه بحران داشته باشند.
وی افزود: فرمانداری بحث مدیریتی، نظارتی و فرماندهی دارد و اجرا برای دستگاههای متولی است.
فرماندار نور تصریح کرد: ادارات و دستگاهها به ویژه بخشداران با امکانسنجی همه توان، امکانات و تجهیزات اعم از دولتی و بخش خصوصی را احصا و ظرف 72 ساعت به ستاد هماهنگی مدیریت بحران اعلام کنند.
این مسؤول عنوان کرد: در حوزه و مناطق خطر باید قبل از اینکه دچار حادثه و خسارت شویم اقدامات پیشگیرانه را انجام تا پس از حادثه دهها دستگاه و اداره را درگیر رفع مشکل و صرف هزینه سنگین نکنیم.
* آمادهباش 100 نیروی آماده بهکار امداد و نجات در شهرستان نور
رئیس هلال احمر شهرستان نور در این جلسه از تشکیل و آمادگی دو تیم کوهستان، یک تیم غواصی، یک تیم اسکان و ... خبر داد و افزود: 100 نیروی آماده بهکار امداد و نجات آمادگی عملیات امداد و نجات در زمان بحران را دارند.
بابک خیابانی گفت: هشت لجنکش، چهار کفکش، 6 موتور برق، در اختیار جمعیت هلال احمر شهرستان است و از نظر دو درصد استاندارد تجهیزات کامل در انبار موجود است ولی از نظر ارزاق انبار خالی است.
فرشاد اسدی شهردار بلده نیز در این جلسه از در اختیار داشتن لودر، کامیون، بیلمکانیکی، موتور برق، لجنکش و ست امداد و نجات خبر داد و افزود: چهار دره در بلده وجود دارد که نیازمند احداث سیلبند است و شهرداری توانست در محدوده خود یک سیلبند احداث کند.
محسن رضایی شهردار چمستان نیز در این جلسه از تشکیل و آمادگی تیمهای آتشنشانی و امداد و نجات خبر داد و اظهار کرد: پنج پمپ لجنکش، پنج تیم آمادهباش و همچنین لایروبی رودها، احداث دیوار حائل و کانال هدایت آبهای سطحی از اقدامات این شهرداری است.
حسن یحییپور شهردار ایزدشهر نیز در این جلسه از هزینه 100 میلیون تومانی برای لایروبی و پاکسازی انهار خبر داد و افزود: 10 لجنکش، 15 نیروی امدادی و امکانات و تجهیزات آتنشنشانی و شهرداری در آمادهباش هستند.
کامبخش سالاریان رئیس شورای اسلامی شهر رویان نیز در این جلسه از احداث کانال هدایت آبهای سطحی، پاکسازی، علف تراشی و لایروبی رودخانهها و انهار سطح شهر رویان خبر داد و گفت: لولههای خروج آبهای سطحی تعویض شد و سه منطقه برای جانپناه در زمان بحران در نظر گرفته شد.
بخشدار چمستان نور نیز در این جلسه با اشاره به انباشت آوردهها در رودخانههای این بخش اظهار کرد: اگر به موقع برداشت و لایروبی نشود قطعا با سیل مواجه و شاهد خسارات فراوانی میشویم.
شهریار ذوالفقاری افزود: حدود 25 درخت نیز در بستر و داخل رودخانه وجود دارد که مانع عبور آب و همچنین جمع شدن خار و خاشاک در مسیر تردد آب و بروز سیل احتمالی و افزایش خسارات میشود.
وی اضافه کرد: بحران آب شرب شهر چمستان دغدغه منطقه است که نیاز است منابع طبیعی زمینی را برای حفر چاه در اختیار دستگاه ذیربط قرار دهد.
ذولفقاری با اشاره به اینکه یک دستگاه خودروی آتشنشانی برای منطقه چمستان و حوزه بنفشهده کافی نیست خواستار اختصاص یکدستگاه خودروی آتشنشانی به دهستان بنفشهده شد.
سید حمید حسینی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور نیز در این جلسه از دپو و وجود دارو و واکسنهای لازم به اندازه کافی خبر داد.
رضا نائیجنوری بخشدار مرکزی نیز در این جلسه خواستار لایروبی رودخانه عباسا و گلندرود شد و افزود: در این رودخانهها نیز نیاز به برداشت و قطع درختان در بستر و داخل رودخانه است.
رئیس اداره راه و شهرسازی نیز در این جلسه اظهار کرد: در یک ماه گذشته با استفاده از یکدستگاه بیل دهانه همه پلهای بخش بلده پاکسازی شد و همچنین ساماندهی پل روستاهای جوربند و و از انجام شد و پل افراسیابکلا 70 درصد ایمنسازی شد.
مسعود رامی افزود: در صورت مناسب بودن شرایط جوی ظرف 20 روز آینده کار این پل به اتمام میرسد و آماده بهره برداری میشود.
این مسؤول ادامه داد: 700 تن نمک در سال گذشته خریداری کردیم که 400 تن مصرف شد و در حوزه ماشین آلات سه دستگاه لودر آماده خدمت داریم و دو دستگاه گریدر آماده و یکدستگاه در دست تعمیر و یکدستگاه نمک پاش تا آخر هفته در اختیار اداره قرار میگیرد.
وی بیان کرد: دودستگاه بلدوزر در بلده آماده بهکار است و سوخت مورد نیاز هم امسال بهتر شد و در حال تامین و ذخیرهسازی هستیم.
مرتضی مهدیزاده رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور نیز در این جلسه از تعاملات و هماهنگیهای لازم برای رفع مزاحمت و برداشت درختان مزاحم در بستر و حریم رودخانه خبر داد.
مدیر توزیع برق شهرستان نور نیز در این جلسه از آماده باش سه گروه برای پایداری برق در نور، رویان و چمستان خبر داد و افزود: به همه دستگاهها ابلاغ شد برای برق اضطراری اقدام کنند که احتمالا هشت آبانماه مانور قطع برق را داریم.
احمد فلاحنژاد اضافه کرد: سامانه 121 آماده دریافت گزارشها و تخلفات است و بلافاصله آمادگی حضور رسیدگی و ارتباط و برقراری برق را دارند.
وی تصریح کرد: با وجود یکهزار و 500 کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف و 200 پست برق و وسعت و گستردگی منطقه زیر پوشش هماهنگی کامل برای استمرار و پایداری برق وجود دارد.
محمدتقی اسماعیلی رئیس شرکت گاز شهرستان نور نیز در این جلسه اظهار کرد: 6 اکیپ اتفاقات در نور، چمستان، رویان و ایزدشهر همواره آمادهباش هستند که در زمان بحران هر اکیپ 6 نفر به اضافه اکیپ انشعابات و عملیات آماده فعالیت هستند و شهرهای معین نیز تعیین شدند.
انتهای پیام/86023/ذ40