اختصاصی مازندشورا: حمزه جعفرزاده رئیس شورای شهر سرخرود در گفتگو با مازندشورا به بیان دیدگاههای خود در حوزههای مختلف پرداخت وی کارشناسی ارشد معماری دارد و با 33 سال سن جوانترین عضو شورای شهر سرخرود است. مشروح گفت وگوی مازندشورا با آقای جعفرزاده در ادامه میآید:
مسائلی بهنام حقوق معوقه کارمندان و بدهی پیمانکاران نداریم
جعفرزاده، با بیان اینکه در سال92، شورا را با اعتباری در حدود 3 میلیارد تومان تحویل گرفتیم، افزود: بودجه سال گذشته (94) را با 9 میلیارد بستیم که در نهایت، موفق به جذب 11 میلیارد تومان اعتبار شدیم و بودجه امسال را با 9.5 میلیارد تومان بستیم که حدود 60 درصد آن تا امروز محقق شده است.
وی افزود: تاکنون در شهرداری سرخرود مسائلی بهنام حقوق معوقه کارمندان و بدهی پیمانکاران نداریم و کارها طبق برنامه پیش میرود.
رئیس شورای شهر سرخرود، با اشاره به مهمترین اقدامات و برنامههای انجام شده تیم مدیریت شهری سرخرود، بیان کرد: اهداف اصلی ما از ابتدا، بحث توزيع عادلانه پروژهها، تكميل زير ساختهای اصلی در بحث هدايت آبهای سطحی و توسعه سرانههای ضروری نظير فضای سبز و ورزشی، تكميل فضاهای معنوی نظير گلزارهای شهدا و تكميل و تجهيز مبلمان شهری بود كه بحمدا.. بخش قابل توجهي از آن محقق گرديد.
وی، تصریح کرد: همزمان با هفته دولت (سال 95)، پروژه سردرب بوستانهای ورزش و پردیس کلنگزنی شد و پروژههای بوستان سلامت و موتورخانه و منبع آب ساختمان شماره 2 شهرداری (آتش نشانی) به بهرهبرداری و افتتاح رسید. ضمن اینکه 90 درصد کوچهها وپسکوچهها و خیابانها را آسفالت و مشکلات و مسائل خیابان فرعی به اصلی را برطرف کردیم.
جعفرزاده، با بیان اینکه به شکل ویژه به اماکن مذهبی و گلزارهای شهدای شهر رسیدگی کردیم، ادامه داد: در حوزه فرهنگی کارهای زیادی انجام شد و برنامهها و جشنهای زیادی در اعیاد و مراسمها (جشن امیریخوانی در 22 بهمن، جشن بادبادکها، جشن ماهی قرمز، جشن تخممرغ رنگی در عید) برگزار کردیم.
وی، تصریح کرد: در حوزه ارزشها هر ساله هزینه بیش از 70 درصد 80 درصد راهیان نور و ... را تقبل می کنیم در این راه پیشگام هستیم.
انتقال زباله به آمل سالانه یکصد میلیون تومان هزینه دارد
رئیس شورای شهر سرخرود، در ادامه به ایجاد درآمدهای پایدار اشاره کرد و گفت: به این منظور یک جایگاه CNG در شهر احداث کردیم، چند نفر نیز مشغول بهکار شدند و درآمدی نیز ایجاد شد.
وی، با بیان اینکه در بحث گردشگري نيز برنامههای خوبی در دست مطالعه ميباشد كه با تكميل آن با منابع داخلي و استاني و ملي سعي در اجرای آن داريم كه سرخرود به عنوان منطقه نمونه گردشگری معرفي نماييم، افزود: برای جذب توریست معضلات تالاب قو را رسیدگی کردیم دیوار حایل را که تنها نقیصه آن بود، برطرف کردیم. ضمن اینکه طرح جامع ما طرح خوبی نیست. مهمترین معضل ما زباله است زبالهها را به آمل انتقال میدهیم که سالانه حدود یکصد میلیون تومان هزینه دارد.
جعفرزاده، کمبود ادارات مختلف در سرخرود را یکی از معضلات مهم شهر خواند و گفت: در این شهر هشت هزارنفری (جمعیت ساکن) تنها 3 اداره (دارایی، ثبتاحوال و ورزش و جوانان) داریم و نیاز به اداراتی چون مالیات، ثبتاسناد، هلالاحمر بسیار احساس میشود. از طرفی 16 کیلومتر با شهر مجاور فاصله داریم و جاده نیز نااستاندارد است و تصادفات بسیاری در آن روی میدهد. یک بیمارستان خوب و مجهز نداریم، بیماران خود را به آمل انتقال میدهیم.
رئیس شورا سرخرود در ادامه پیرامون شناسايي تهديدها و حل آن گفت: مقابله با پديده سيل با برنامه منظم هدايت آبهای سطي و ايمن كردن رودخانه هراز با ديواره حفاظتی از برنامههای دیگر شورا است. همچنین حل اراضي بلاتكليف كه مردم از ديرباز با مشكلات آن دست و پنجه نرم مينمايند كه در اين راستا اراضي زماني و افتخاری تقريبا به سرانجام رسيده و مابقي نيز در دست بررسي و كار كارشناسی است.
وی، افزود: بدليل هجوم گردشگردان و تحمل چند برابری جمعيت ثابت، به منظور ارائه خدمات مطلوب و در شان شهروندان و هم وطنان نیاز به منابع درآمد پایدار داریم که انتظار داریم توجه ویژهای به سرخرود بشود.
تنها 10درصد نیروهای شرکتهای سرخرود بومی هستند
رئیس شورای شهر سرخرود، با اشاره به ارتقای درجه شهرداری سرخرود از 3 به 5 بیان کرد: برای ارتقای درجه سرخرود بهلطف خدا و پیگیریهایی که انجام دادیم توانستیم درآمدها را به 3، 4 برابر برسانیم و پتانسیل رساندن آن به درجه 7 را نیز داریم که پیگیر آن هستیم.
وی در پایان، با بیان اینکه درنظر داریم بیشتر به اشتغال بپردازیم، تصریح کرد: در سرخرود دو شرکت (فرش و کیسهزرین) داریم و جمعا حدود 400 نیرو در آنها مشغول هستند که فقط 10 درصد نیروی دو شرکت سرخرود بومی هستند بقیه از شهرهای اطراف(آمل، بابل، فریدونکنار و...) بهکارگیری شدند. انتظار میرود بیشتر به این شهر و جوانان جویای کار سرخرود توجه شود.