فرصت شغلی برای اشتغال مددجویان در میاندورود وجود ندارد

مازندشورا: مسؤول کلینیک مددکاری اجتماعی رهگشا میاندورود گفت: برای اشتغال مددجویان در این شهرستان هیچ فرصت شغلی نداریم، افراد برای آموزش فنی و حرفه‌ای باید به شهرهای اطراف بروند که مشکلات خاص خود را داشته و به نوعی هزینه اضافی است.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از میاندورود، در خانواده‌هایی که زنان سرپرست هستند، بار مسؤولیت و تربیت فرزندان و تحصیلات آنها را زنان بر عهده دارند، این افراد بنا به هر دلیلی از نظر روحی و عاطفی بسیار شکننده بوده و به سختی می‌توانند در جامعه زندگی کنند.

کلینیک مددکاری اجتماعی تخصصی‌ترین راه برای رسیدن به اهداف سازمان بهزیستی است و مهم‌ترین خدماتی که به این زنان ارائه می‌شود مشاوره و راهنمایی، ارائه خدمات مددکاری در راستای رشد و ارتقای سطح اعتماد به نفس و فعالیت‌های اجتماعی در جامعه است که با استفاده از دانش و مهارت به‌منظور کمک به افراد و گروه‌های جامعه هدف است تا قادر باشند استقلال شخصی و اجتماعی پیدا کنند.

رجا محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه اهداف ما نشان دادن توانمندی‌های بانوان است، اظهار کرد: برای این افراد در زمینه تحصیلی، شغلی و... برنامه‌ریزی می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه حرفه‌آموزی اعتماد به نفس‌ مددجو را بالا می‌برد، تصریح کرد: افرادی که اعتماد به‌نفس داشته باشند در نتیجه بهتر می‌تواند در جامعه نقش‌آفرینی کنند.

مسؤول کلینیک مددکاری اجتماعی رهگشا میاندورود با اعلام اینکه یادآوری ارزش‌های انسانی و شناساندن توانمندی‌های بانوان تحت حمایت از دیگر اهداف موردنظر است، ادامه داد: در جامعه‌ای که زنان توانمند باشند در نهایت فرزندان خوبی به جامعه تحویل می‌دهند.

*پرداخت خدمات به بانوان تحت حمایت

محمدزاده با بیان اینکه تعداد 120 پرونده حمایت مستمر و بالغ بر 170 نفر هم به‌صورت غیرمستمر حمایت می‌شوند، یادآور شد: ماهانه مبالغی طبق دستورالعمل‌های سازمانی به مددجویان پرداخت می‌شود و خدمات غیرمستمر نیز از جمله کمک هزینه‌های مالی طبق نیاز مددجویان پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه کلاس‌های مختلفی از جمله مهارت‌آموزی، فرزندپروری، اختلالات و انواع آسیب‌های اجتماعی تشکیل می‌شود، افزود: امسال دو همایش در مورد سلامت جسمی بانوان، فنی‌و‌حرفه‌ای و اشتغال در سالن همایش دانشکده کشاورزی با حضور فرماندار، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس بهزیستی، رئیس فنی و حرفه‌ای و دیگر مسؤولان برگزار شد.

این کارشناس ارشد روانشناسی خاطرنشان کرد: در مددکاری کمک می‌کنیم که افراد مشکلات خود را شناسایی و الویت‌بندی کنند و بر اساس اولویت‌های موردنظر برای این افراد برنامه‌ریزی می‌کنیم، مددجویان یاد می‌گیرند که با گذشته کنار آمده و به زمان حال و آینده توجه بیشتری کنند.

محمدزاده با اشاره به اینکه این افراد در مرحله نخست حرفه‌آموزی و بعد با دریافت تسهیلات توانمند می‌شوند، اظهار کرد: این موضوع بستگی دارد که مددجو تا چه حد تمایل به تغییر شرایط خود دارد که نیاز به عزم جدی است.

وی با اشاره به اینکه در سال 94 فعالیت خود را در میاندورود آغاز کردیم و از همه رده سنی مددجو داریم، تصریح کرد: برای اشتغال مددجویان در این شهرستان هیچ فرصت شغلی نداریم، افراد برای آموزش فنی و حرفه‌ای باید به شهرهای اطراف بروند که مشکلات خاص خود را داشته و به نوعی هزینه اضافی است.

مسؤول کلینیک مددکاری اجتماعی رهگشا میاندورود با اعلام اینکه بسیاری از مددجویان شرایط بسیار سختی داشته اما خیران زیادی نداریم، گفت: بیشتر بانوان زیرپوشش از طرف بهزیستی بیمه زنان سرپرست خانوار هستند.

رئیس بهزیستی میاندورود نیز با بیان اینکه حمایت این نهاد از کلینیک مددکاری بسیار مثبت است، اظهار کرد: این کلینیک زیر نظارت بهزیستی میاندورود بوده و سالی دو بار بازدید از جامعه هدف صورت می‌گیرد.

موسوی ایجاد ارتباط درون سازمانی و بین‌بخشی با نهادها و سازمان‌های مختلف به‌منظور کمک‌رسانی به مددجویان، پرداخت تسهیلات و سرمایه کار به‌منظور خوداشتغالی و توانمندی زنان و خانواده، ارجاع آنان به مراکز مختلف اجتماعی کاریابی و مشاوره را از برنامه‌ریزی‌ها برای این مراکز عنوان کرد.

وی توانمندسازی این زنان را موجب تقویت حس احترام به خود، تفاهم با دیگران، محیط پیرامون و همچنین ارتقای سطح آگاهی و حضور در فعالیت‌های اقتصادی و در نهایت استقلال مالی آنها دانست.

انتهای پیام/86037/ک40/

اینکه میاندورود اجتماعی مددجویان افراد مددکاری کلینیک جامعه بانوان حمایت بهزیستی پرداخت مسؤول باشند محمدزاده اظهار اشاره به‌منظور می‌کنیم مددجو اعتماد بسیار اهداف خدمات اشتغال رهگشا سازمانی مراکز مختلف می‌شوند غیرمستمر همایش حرفه‌ای نهایت تسهیلات شرایط نداریم مشکلات توانمندی‌های مشاوره ارتقای ارائه فرزندان سرپرست فعالیت‌های استقلال اعلام موردنظر تصریح حرفه‌آموزی برنامه‌ریزی توانمند