مازندشورا:سید مرتضی موسوی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان میاندورود، اظهار کرد: در سال گذشته 8 میلیارد و 350 میلیون ریال تسهیلات خوداشتغالی و مشاغل خانگی به 68 نفر از مددجویان این نهاد پرداخت شد و 200 نفر نیز از مزایای بیمه بهرهمند شدند.
وی بیان کرد: 100 میلیون تومان کمک هزینه بیمه به افراد زیرپوشش پرداخت شد و 45 نفر بهصورت رایگان بیمه شهری شده که همه این موارد بهعنوان بیمه بازنشستگی محسوب میشود.
رئیس بهزیستی میاندورود با تأکید بر اشتغال بومی خاطرنشان کرد: یکهزار و 400 نفر میاندورودی مددجوی این اداره هستند و نیاز به اشتغال بومی داریم تا با فروش محصولات سوغات شهرستان را به کشور معرفی کنیم.
*درخواست کارفرمایان از مددجویان توانخواه بهزیستی
این مسؤول به بیمه خویشفرمایی و کارفرمایی اشاره کرد و افزود: در بیمه خویشفرمایی مددجویان توانخواه بهطور آزاد خود را بیمه میکنند و دولت نیز به آنها کمک کرده و 13 تا 23 درصد حق بیمه را پرداخت میکند.
موسوی اضافه کرد: در بحث کارفرمایی نیز کارفرمایان از اداره بهزیستی تقاضای نیروی کمکی مددجویان توانخواه کرده و پول بیمه را پرداخت میکنند که 23 درصد دستمزد آن میشود.
وی با اعلام اینکه بیمه هدفمندسازی یارانه از سال 88 آغاز شد، تصریح کرد: در بحث بیمه آزاد مبلغ 218 هزار تومان در سال 95 بوده است که 1.3 آن را مددجو و بقیه را دولت پرداخت میکند.
رئیس بهزیستی میاندورود با بیان اینکه دفتر امور اجتماعی بیمه زنان سرپرست خانوار داریم که 33 نفر از زنان سرپرست را از محل هدفمندسازی یارانهها بیمه کردیم، ادامه داد: دولت کل بیمه را پرداخت میکند و مددجو هیچ مبلغی پرداخت نمیکند که این طرح ویژه خانوار شهری سورک و در گروه جمعیتی زیر 50 سال است.
این مسؤول یادآور شد: بیمه روستایی و عشایری نیز به گروه سنی بالای 50 سال تعلق میگیرد که این طرح ویژه خانوار روستایی بوده که مبلغش را سازمان واریز میکند.
موسوی با اشاره به اینکه مهمترین دغدغه در بحث توانمندسازی جامعه هدف به معنای واقعی در بحث اشتغال، بیمه، مسکن و تحصیلی، آموزش، آگاهسازی است، یادآور شد: این موارد از طریق اداره بهزیستی و مراکز زیرنظارت بهزیستی و خیران اتفاق میافتد.
وی با تأکید بر اینکه انتظار داریم اگر کسانی نیازمند واقعی هستند، با حفظ کرامت انسانی این افراد شناسایی و معرفی شوند، افزود: در اسرع وقت نسبت به حل مشکلات این افراد اقدام میکنیم تا بتوانیم به نوعی از شرایط بدتر پیشگیری کنیم که دهیاران و شوراها در این زمینه میتوانند با ما همکاری کنند.
*لزوم توجه به اهمیت رسانهها در آگاهسازی از آسیبهای اجتماعی در جامعه
رئیس اداره بهزیستی میاندورود زنان سرپرست خانوار و بیسرپرست، همسر از کارافتاده، زندانی، اعتیاد شدید، دخترانی که هر دو والدینشان فوت شدند، معلولان جسمی و حرکتی، کمبینا، نابینا، کمشنوا، ناشنوا و معلولان ذهنی، ضایعه نخاعی، ام اس، آسیبدیدگان اجتماعی، معتادان بهبودیافته، اعصاب و روان، کودکان بدسرپرست و بیسرپرست را از افراد جامعه هدف این اداره برشمرد.
این مسؤول به اهمیت اطلاعرسانی رسانهها برای اهداف بهزیستی تأکید کرد و ادامه داد: از رسانهها بهویژه خبرگزاری فارس به دلیل آگاهسازی در سطح جامعه که همیشه همراه این سازمان بوده و از حق نیازمندان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دغدغه دارد، قدردانی میکنم.
موسوی با بیان اینکه بهزیستی مکانی مقدس است که سهلانگاری و کوتاهی در این امر چیزی جزء بدعهدی با خداوند نیست، گفت: باید قدر این فرصت را دانست چرا که تمام تلاش و وظایف را برای ولینعمتان خود انجام دهیم.
انتهای پیام/86037/صا