مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، حجتالاسلام سید مهدی امیریارجمند بعدازظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی و قرارگاه فرهنگی این شهرستان، اظهار کرد: مصوبات جلسه نیازمند پیگیری و اجرا است تا شاهد خروجی مناسب و مثبت از جلسات باشیم.
وی افزود: موضوعات جلسه امروز هماهنگی همایش نیما و شعر تبری است که در جلسه قبلی بحث و کار تقسیمبندی شد و مسؤولیتها مشخص شد و اکنون باید گزارش اقدامات برای هماهنگی بیشتر ارائه شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور با اشاره به موضوع دوم جلسه راهکاری پیشگیری از طلاق نیز گفت: قرارگاه فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی باید با آسیبشناسی در حوزه خود موارد را احصا و به شورا گزارش کنند.
این مسؤول تأکید کرد: موضوعات مطرح شده در جلسه تا حصول نتیجه در جلسات بعدی پیگیری میشود و بدون نتیجه از آن عبور نمیکنیم.
امیریارجمند بر حضور اعضای اصلی شورا در جلسات تأکید کرد و ادامه داد: به منظور اهمیت موضوع دستگاهها از معرفی جانشین یا نماینده خودداری کنند.
* راهاندازی ستاد جهیزیه
نماینده رؤسای دانشگاههای شهرستان نور نیز در این جلسه، اظهار کرد: اداره ورزش و جوانان علاوه بر ورزش باید به موضوع ازدواج، کار و پیشگیری از طلاق و آسیبهای اجتماعی این قشر اهتمام داشته و آموزش را جدی بگیرد.
صدرالدین متولی افزود: با برگزاری جلسات کارگاهی برای کارکنان ادارات باید از افزایش طلاق به ویژه در افراد شاغل پیشگیری کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور تجلیل از زوجهای موفق، اجرای نمایش، تئاتر و ساخت فیلم سینمایی بچههای طلاق و موضوعات طلاق، برگزاری کارگاه ازدواج با مشارکت بانکها را از دیگر راههای کاهش طلاق در جامعه عنوان کرد.
وی گفت: در دانشگاه آزاد نور ستاد جهیزیه راهاندازی و تأسیس کردیم و همکاران به فراخور به صندوق کمک میکنند تا به افراد واجد شرایط امر ازدواج کمک و این امر تسهیل شود.
* آموزش در اولویت است
فرماندار شهرستان نور نیز در این جلسه اظهار کرد: در بحث پیشگیری از طلاق آموزش در اولویت است و باید با مسجدمحوری و محلهمحوری و استفاده از همه ظرفیتها به این موضوع اهتمام داشت.
هادی خنجری افزود: پایگاههای مقاومت بسیج، اداره ورزش جوانان، مدارس، دانشگاهها، هیأتهای مذهبی و ورزشی ظرفیتهای خوبی برای آموزش و پیشگیری از امر طلاق هستند.
وی گفت: اکنون بیشترین بار مسؤولیت در این حوزه بردوش حوزه قضایی به عنوان مسؤول پیشگیری از جرایم و آسیبها است و باید با توجه به مشغله فراوان حوزه قضایی، دستگاههای فرهنگی و علمی به کمک دستگاه قضایی برای رفع این معضل تلاش کنند و راهکارهای مناسب ارائه دهند.
* آموزش خانوادهها را جدی نگرفتیم
رئیس دادگستری شهرستان نور نیز اظهار کرد: مرکز کاهش طلاق در بهزیستی فعال است و همه پروندههای طلاق اعم از توافقی و یا درخواست یکی از زوجین به این مرکز ارسال و مورد بررسی و مشاوره قرار میگیرد و آسیبشناسی میشود.
علیرضا آقایی افزود: در بحث کاهش طلاق طرحهایی از سایر استانها احصا شد که طرح استان گلستان به عنوان یکی از بهترین طرحها و موفقترین این طرح بوده که الگو گرفتیم و در حال بحث و بررسی هستیم.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات این بود که آموزش خانواده را جدی نگرفتیم و یا مقطعی بوده و کارا نبود.
آقایی گفت: اکنون با آموزشهای قبل و حین ازدواج با 6 سر فصل و گروه وارد شدیم و مسایل شرعی، حقوقی، روانی، خانوادگی و آسیبهای اجتماعی توسط اساتید مرتبط آموزش داده میشود.
انتهای پیام/86023/ذ40