مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از بهشهر، حجتالاسلام یدالله غلامی بعدازظهر امروز در همایش «از آزادسازی تا بازسازی سوسنگرد» در سالن بصیرت ارشاد بهشهر، اظهار کرد: فلسفه برگزاری چنین همایشهای بزرگداشت نام و یاد امام و شهدا و درسآموزی از مکتب آنان است تا ادامهدهندگان واقعی آنان باشیم.
وی افزود: برای دفاع مقدس دو مسأله وجود دارد که این مسائل چگونگی و چرایی دفاع مقدس است، که در مورد چگونگی دفاع مقدس کتب فراوانی به رشته تحریر درآمده است و فراوان به آن پرداخته شده است و سخنرانیهای مهمی انجام شده است.
مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه چرایی دفاع مقدس از چگونگی آن، مهمتر است، یادآور شد: در برخی از موارد در مورد چرایی دفاع مقدس غفلت انجام شده است و به نوعی در این زمینه کمتر نوشته شده است.
این مسؤول گفت: اینکه چرا جنگ شروع شد، چرا ادامه یافت، چرا دشمن به اهداف خود نرسید و... چراییهای جنگ است که باید بهدرستی به آن پاسخ داده شود.
غلامی، ادامه داد: چرایی جنگ، بخش درخشانی از دفاع مقدس و جنگ هشت ساله علیه ایران اسلامی است که اگر به درستی به آن پرداخته نشود، ممکن است، دفاع هشت ساله ما زیر سؤال برود و لذا باید در این راستا روشنگری مناسب انجام شود.
وی افزود: تفکرات و شعارهای دوران دفاع مقدس باید بهدرستی بررسی و شناسایی شود و اینکه برخی میگویند که دو عامل موجب شد که برای پایان جنگ تصمیم درستی نگیریم که آن دو عامل سپاه و امام بودند باید این افراد شناسایی و این مسائل واکاوی و تلاش شود تا با برخی از خاطرهگوییها، دفاع جانانه ما در این جنگ زیر سؤال نرود.
مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران بیان کرد: درگیری با استکبار به زمان فعلی خلاصه نمیشود بلکه امام راحل از سال 42 شعار استکبارستیزی سر دادند و آمریکا را دشمن ما اعلام کردند و اکنون هم باید با ولایتمداری جلوی نفوذ دشمن را بگیریم.
این مسؤول ادامه داد: جنگ عراق علیه ایران اسلامی تنها جنگی است که با وجود همه تجهیزات، امکانات و نیروهایی که در اختیار دشمن بود، نتوانست بر ما چیره و پیروز شود و عموم مردم ما همراه و همدل با امام وارد دفاع از کشور شدند و حتی یک وجب از خاک سرزمین ما به تصرف دشمن در نیامد.
غلامی با اعلام اینکه دشمن از نظر سلاح، تجهیزات، امکانات، نیروی انسانی، پشتیبانی و... جلوتر از ما بود، یادآور شد: در جنگ هشت ساله با بسیجیانی وارد جنگ شدیم که تنها یکماه دوره آموزشی دیده بودند در حالی که دشمن از افسران زبده و آموزشدیده در دانشگاههای مختلف برخوردار بود.
وی اظهار کرد: در جنگ هشت ساله، یک کشور بودیم در حالی که دشمن با دهها کشور علیه ما وارد جنگ شد و با وجود همه این موقعیتهای برتری که دشمن در اختیار داشت و در این جنگ، نه تنها فقط نیروهای نظامی تعریف شده بلکه عموم ملت ما وارد جنگ با این دشمن تا دندان مسلح شدند و به پیروزی رسیدند.
مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران افزود: رزمندگان پیروز ما در جنگ هشت ساله دارای اوصاف بزرگ بودند که با معنویت و خدایی بودن، همراهی با ولایت و استقامت به این پیروزیهای بزرگ دست یافتیم.
این مسؤول گفت: در آزادسازی سوسنگرد هم مردم ما با یک پیام تاریخی امام راحل که فرمودند: "سوسنگرد باید تا فردا آزاد شود" وارد شدند و سوسنگرد را که آزادی آن کمتر از آزادسازی خرمشهر نبود، آزاد کردند.
غلامی افزود: رزمندگان در آزادسازی سوسنگرد جانانه جنگیدند و مردم و روحانیون در بازسازی سوسنگرد با تمام توان وارد شدند تا همانگونه که شهرها را از متجاوزان پاک کردند، اعلام کنند که در بازسازی سوسنگرد هم پای کار هستند.
وی ادامه داد: مازندران نخست استانی بود که برای بازسازی سوسنگرد وارد این شهر شد و تا اول آذرماه 1362 با اعلام نامه استاندار وقت، اعلام شد که بازسازی سوسنگرد به پایان رسید.
مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران گفت: رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس در جای جای این سرزمین برای حفظ آب و خاک جانانه وارد میدان شدند و از این سرزمین دفاع کردند و اکنون در ادامه راه رزمندگان دیروز، وظیفه سنگینی برعهده ما است که باید با ولایتمداری و بصیرت در ادامه راه آنان حرکت کرده و اقتدار خود را به جهانیان ثابت کنیم.
انتهای پیام/86002/ر40/