وجود 7 کتابخانه عمومی در آمل/ 7200 آملی عضو کتابخانه‌ها هستند

مازندشورا: رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان آمل با اشاره به وجود 7 کتابخانه عمومی در این شهرستان، گفت: 7 هزار و 200 آملی عضو کتابخانه‌های عمومی هستند.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، کتاب غذای روح بشر است و افراد جامعه‌ای دانا و متفکر بیشتر به سوی کتاب تمایل دارند.

هفته کتاب و کتابخوانی فرصت مناسبی برای تبلیغ و ترویج اهمیت کتاب است و با ابزار تشویقی زمینه برای جذب عموم به کتابخانه‌ها و افزایش فرهنگ کتاب و کتابخوانی مهیا می‌شود.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان آمل امشب در نشست با اصحاب رسانه و گردهمایی مسؤولان کتابخانه‌های این شهرستان، اظهار کرد: آمل یکی از شهرهای بزرگ در زمینه فرهنگی، تاریخی و دینی است.

سید آقابزرگ حسینی افزود: فرماندار ویژه این شهرستان در هفته کتاب و کتابخوانی از فضاهای کتابخانه‌ای موجود بازدید داشتند.

وی تصریح کرد: می‌توان امروزه تفاوت در کتابخانه‌های این شهرستان از گذشته تاکنون را مشاهده کرد.

 

*3 کتابدار آملی رتبه‌های برتر مازندران شدند

این مسؤول با اعلام اینکه سه کتابدار این شهرستان به عنوان کتابداران نمونه مازندران معرفی شدند، ادامه داد: آخرین بازدید مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران و فرماندار آمل از کتابخانه‌های سطح شهر چندی قبل انجام شد و امروزه بسیاری از فضای کتابخانه‌ای با بهسازی همراه بود.

حسینی با اعلام اینکه برای زیباسازی، بهسازی و نقاشی کتابخانه عمومی دانش‌پژوه حدود 40 میلیون تومان هزینه شد، خاطرنشان کرد: در زمینه نوسازی میز، صندلی، قفسه، مهیا کردن سیستم سرمایشی، گرمایشی و تجهیزات رایانه‌ای اقدامات خوبی صورت گرفت.

وی با بیان اینکه محوطه‌سازی و تجهیز بخش کودک در این کتابخانه، ادامه داد: هم‌اکنون این فضا یکی از کتابخانه‌های استاندارد مازندران برای استفاده مردم محسوب می‌شود هر چند این فضا از ابتدا برای کتابخانه ایجاد شد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان آمل با بیان اینکه کتابخانه‌های مرکزی شهیدان عباس‌زاده و امام خمینی (ره) حداقل استانداردهای فیزیکی، معماری و کتابخانه‌ای را ندارد، افزود: از لحاظ ساختاری هم این فضا به درستی مهیا نشده و نیاز به مقاوم‌سازی و بازسازی دارد.

 

*لزوم بازسازی ساختمان مرکزی کتابخانه‌های عمومی آمل

این مسؤول با اشاره به بهسازی، تعمیر و تجهیز بسیاری از کتابخانه‌های این شهرستان از لحاظ ساختمانی، یادآور شد: ساختمان مرکزی کتابخانه‌های عمومی این شهرستان و کتابخانه شهیدان عباس‌زاده تأسیس سال 1342 بوده و در آن زمان برای یک طبقه مهیا شد.

حسینی ادامه داد: در سال 1373 طی بازسازی طبقه فوقانی این کتابخانه ایجاد شد و فضایی دیگر به مجموعه اضافه شد.

وی فضای کل کتابخانه مرکزی را 500 متر مربع دانست که بخش اعظم آن به سالن مطالعه و مخزن کتاب اختصاص دارد، بیان کرد: هم‌اکنون این فضا با قدمت بیش از 50 سال به بازسازی، مقاوم‌سازی و نوسازی نیازمند است.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان آمل میزان اعتبار مورد نیاز برای بهسازی کتابخانه مرکزی را 150 میلیون تومان دانست و خاطرنشان کرد: برای تأمین اعتبار مشکل خاصی وجود ندارد ولی عمده مشکل در زمینه کسب مجوزهای لازم است.

 

*وجود مشکل در کسب مجوزهای بازسازی کتابخانه مرکزی آمل

این مسؤول با اعلام اینکه هفت کتابخانه عمومی در این شهرستان دایر است، بیان کرد: یک کتابخانه عمومی در وانا امیری لاریجان در دست احداث است همچنین دو زمین در روستای کته‌پشت و بوران برای ساخت کتابخانه عمومی در نظر گرفته شده و در انتظار ساخت قرار دارد.

حسینی با بیان اینکه 70 هزار نسخه کتاب در سطح کتابخانه‌‎های عمومی شهرستان آمل وجود دارد، تصریح کرد: 7 هزار و 200 نفر هم عضو کتابخانه‌ها هستند.

وی با اعلام اینکه بر اساس استاندارد به ازای هر 100 نفر هشت متر فضای کتابخانه‌ای باید مهیا باشد، گفت: هم‌اکنون سرانه فضای کتابخانه‌ای در آمل بسیار پایین است.

انتهای پیام/86012/ن

کتابخانه‌های عمومی شهرستان کتابخانه اینکه مرکزی اعلام کتابخانه‌ای بازسازی اداره مازندران زمینه بهسازی حسینی مسؤول هم‌اکنون ادامه کتابخوانی کتابخانه‌ها عباس‌زاده شهیدان مجوزهای ایجاد ندارد مقاوم‌سازی دانست ساختمان استاندارد اعتبار افزود بسیاری بازدید تصریح امروزه فرماندار میلیون تجهیز نوسازی خاطرنشان تومان کتابدار