مازندشورا: سید تقی هاشمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در بازرسی مستمر کارشناسان بهداشت حرفه ای از 40 هزار کارخانه استان ، این نتایج به دست آمده است .
وی گفت که در این کارخانه ها آلودگی صوتی در آستانه بحرانی است و برای شاغلان در صورت رعایت نکردن موارد ایمنی عوارض ایجاد می کند.
آستانه بحرانی آلودگی صوتی زمانی است که بار صوتی محیط از سقف قابل تحمل فراتر رود و انسان را به تدریج دچار عوارض کند که در منابع مختلف از 80 تا 85 دسی بل متفاوت است .
کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای مازندران با اعلام این که آلودگی بیشتر از آستانه بحرانی ، را آلودگی مرحله دردناکی می گویند ، گفت که در چنین مواقعی شنوائی افراد به صورت جدی در معرض آسیب قرار می گیرد.
آستانه دردناکی آلودگی صوتی منابعی بین 120 تا 140 دسی بل و بالاتر ذکر شده است که از نمونه های آن می توان به سر و صدای چکش پرچکاری و پرس با شدت 130 دسی بل نام برد
کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای مازندران از انجام اقداماتی برای کاهش اثرات آلایندگی صوتی بر روی شاغلان در این کارخانه به عنوان بخشی از فعالیت بهداشت حرفه ای نام برد و گفت : استفاده از وسایل فردی ایمنی ، کاهش مدت زمان حضور کارگر در محیط های پر سر و صدا از جمله این اقدامات است .
به گفته هاشمی ، با تشکیل پرونده بهداشتی سعی می شود تا به صورت مداوم سطح سلامت شاغلان کارخانه های مازندران مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد .
وی افزود : در صورت مشاهده هرگونه آلودگی اثرگذار بر سلامت افراد ، هشدارهای لازم به کارفرما برای جا به جایی نیرو از محیط پر سر و صدا و انتقال آن به محیط دیگر انجام می شود .
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
2096/1654