مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، هادی خنجری عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، اظهار کرد: پیگیری هدفمند جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و اجرای مصوبات ضروری است.
وی افزود: مصوبات جلسه با خرد جمعی تهیه و تحریر میشود و نیازمند پیگیری و اجرا تا حصول نتیجه است تا خروجی مناسب داشته باشد.
فرماندار نور تصریح کرد: همه برنامههای آموزشی، فرهنگی، ورزشی و ... باید در قالب تعریف شده و هماهنگ با برنامههای شورا بهمنظور پیشگیری، مبارزه و مقابله با سو مصرف مواد مخدر اجرا شود.
این مسؤول ادامه داد: شناخت کافی و دقیق آسیبها برای مقابله با آنها ضروری است و باید با توجه به شناخت بیماری نسخه پیچیده شود و از کارهای کلیشهای پرهیز کرد.
خنجری بیان کرد: با توجه به اینکه الگوی مصرف معتادان از مواد مخدر سنتی به صنعتی تغییر یافته است، بنابراین میطلبد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، بحث اعتیاد را بهصورت جهادی دنبال کند.
* پلمب کمپهای غیرمجاز ترک اعتیاد
وی افزود: بر اساس گزارش نیروی انتظامی، پلیس مبارزه با مواد مخدر با توانمندی خود طرح کنترل محور مواصلاتی، جمعآوری معتادان متجاهر، جمعآوری بوتههای خشخاش و ... را به اجرا درآورد و توانست هزار بوته خشخاش را جمعآوری و امحا کند.
فرماندار نور اضافه کرد: در اجرای طرح امنیت اجتماعی و مقابله با مناطق آلوده با اجرای دو مرحله مانور نیروی انتظامی شهرستان موفق به کشف 11 کیلو و 100 گرم انواع مواد مخدر و دستگیری 274 خردهفروش شد که 21 نفر از فروشندگان و معتادان متجاهر به کمپ ترک اعتیاد هدایت شدند.
این مسؤول گفت: در همین زمینه دو کمپ ترک اعتیاد که مجوز و استانداردهای لازم را نداشته و به تذکرات دستگاههای مربوطه توجه نداشتند نیز تعطیل و پلمب شد.
* نوع، مدل و میزان مصرف در نقاط مختلف کشور متفاوت است
معاون فرماندار نور نیز در این جلسه با بیان اینکه جلسات ما بازدارنده نیست و از کارکرد خود خارج شد، اظهار کرد: جای ارزشها عوض شد و اکنون نگرانی ما از سیگاری شدن افراد کاهش پیدا کرده و حتی گاهی به مصرف تریاک در اطرافیان رضایت میدهیم و قانع میشویم که حداقل به سمت مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نرفته است.
سعید یزدانی افزود: نوع، مدل و میزان مصرف در نقاط مختلف کشور متفاوت است و الگوی مبارزه در هر منطقه نیز باید متفاوت باشد و با برش الگویی متناسب در فکر مبارزه در منطقه باشیم.
وی ادامه داد: جنس مصرف زنانه شده و این نگرانکننده است زیرا اگر در خانوادهای مرد معتاد باشد زن میتواند با مدیریت خود قدری خانواده را کنترل کند ولی اگر زن معتاد شود مرد توان و تحمل اصلاح زن را ندارد و خانواده از هم پاشیده و کارایی خود را از دست میدهد.
یزدانی با بیان اینکه باید شناسنامه آسیبهای اجتماعی تهیه و آمار و ارقام دقیق از اعتیاد، نوع مصرف، سن و جنس مصرفکننده و ... احصاء شود، گفت: با اقدامات سازمانیافته لزوماً باید سازمانیافته مقابله کرد بنابراین کمیتهها با نشست مشترک طرح مقابلهای تهیه و ارائه کنند.
انتهای پیام/86023/ن40/