مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محمد مهدینژاد بعد از ظهر امروز در جشنواره جهادگران علم و فنآوری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد، اظهار کرد: در هر شرایطی همیشه فرصتهای ناشناختهای وجود دارد که میتوان با پیداکردن آن به هدف رسید.
وی با بیان اینکه بنبست برای مومن وجود ندارد، افزود: علم در قرآن جایگاه رفیعی دارد و به بحث علم و تزکیه تکیه میکند.
مشاور رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط با علم خاطرنشان کرد: علم و اقتصاد و فرهنگ سه پایه اصلی شکوفایی جامعه است.
این مسؤول با اعلام اینکه فرهنگ دریوزگی و وابستگی نمیشود پیشرفت کرد، یادآور شد: دانش بنیانی لازمه اقتصاد مقاومتی است و خلاقیت، مدیریت دانش، آموزش فراگیر، مرکز علمی کارآمد، نظامهای نوآوری از عوامل بحث دانشبنیان است.
مهدینژاد با بیان اینکه برای اهداف بالا باید مبارزه کرد و علم هم یک جهاد است، تأکید کرد: جهاد تلاش حداکثری هدفمند برای خدا در مقابل دشمن است.
وی با اعلام اینکه جهاد دارای میدانهای مختلفی مانند علم، اقتصاد، فرهنگ و سیاست و اخلاق علاوه بر نبردهای مسلحانه رایج جهانی است، تصریح کرد: روش انحصاری و ویژه برای مؤمنین و اولیای الهی، راهی میانبر در طی طریق است.
مشاور رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی عنایت و امداد الهی و تضمین موفقیت، غلبه بر مشکلات و کمبودها، کشف فرصتها و روشهای جدید، پیشرفتهای جهشی و دور از انتظار، اخلاص، دوری از نام و نشان، شجاعت، استقامت و توکل و امید را از نشانهها و پیامدهای جهاد نام برد و افزود: جهاد برای تحقق پیشرفت و مرجعیت علمی و دستیابی به اقتدار و شکوفایی ملی در جهت استقرار تمدن نوین اسلامی جهاد علمی نامیده می شود.
مشاور رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه مؤمن هیچ وقت مأیوس نمیشود و یأس از نشانههای شیطان است، اضافه کرد: امروز کشور نیازمند یک جهاد علمی است.
این مسؤول با بیان اینکه کشور در سال گذشته 308 میلیارد تومان از محصولات و تجهیزات نانو در آمد داشته است، یادآور شد: 100 میلیارد تومان به خارج از کشور صادر شده و بقیه در داخل کشور بوده است.
مهدینژاد با اعلام اینکه ایران در تجهیزات نانو رتبه هفتم دنیا را دارد، افزود: اعتقاد و باور قلبی، روش بدیع و اختصاصی، درونزا و برونگرا، موضوعات بدیع و ناشناخته، یکپارچه و مردمبنیاد از عوامل اصلی جهش علمی به معنای واقعی است.
وی با اشاره به ظرفیت عظیم پژوهشی در کشور بیان کرد: 33 پارک علم و فناوری و حدود 150 مرکز رشد با بیش از 2 هزار و 700 واحد دانشگاهی و بیش از 30 پژوهشگاه ملی در کشور فعالیت میکنند.
مشاور رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه ایران در ضریب نوآوری ملی رتبه 79 را در دنیا دارد، گفت: حفظ و توسعه روحیه جهادی و شناسایی فرصتها و منابع جدید برای مقابله با کمبودها و مشکلات، توجه جدی به ایجاد و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و مراقبت از بازارهای مرتبط آنها، توانمندسازی دانشآموختگان و مخترعان و مبتکران برای حضور در عرصه دانشبنیان از مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام /86029/صا40