مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، نمایشگاه استانی مواد غذایی و صنایع تبدیلی اقتصاد مقاومتی منهای نفت مازندران در پارک ملل ساری از چهارم آذرماه شروع بهکار کرد و در روز 6 آذر با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مسؤولان استانی به صورت رسمی افتتاح شد.
این نمایشگاه با 100 غرفه با عرضه محصولات تبدیلی، کشاورزی، صنایع دستی، گل و گیاه با حمایتهای سازمان بسیج سازندگی استان در پرداخت تسهیلات به کارآفرینان با هدف نمایش توانمندیها، تولیدات و ابتکارات بسیج برگزار شد.
* برای فروش و عرضه کالاها نیاز به امنیت کاری داریم
عبدالعلی تقویزیروانی یکی از غرفهداران بهشهری که دو سال به صورت حرفهای سوختنگاری میکند در آخرین روز از این نمایشگاه در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: اسم هنرم سوخت روی چوب است و به عنوان سوختنگاری شناخته میشود.
وی با بیان اینکه مدرک این هنر در حال حاضر در فنی حرفهای و هیچ مؤسسهای در مازندارن داده نمیشود،افزود: به واسطه آموزش و تأیید از استادان حرفهای مدرکم را از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دریافت کردم.
تقویزیروانی با اشاره به اینکه غرفهها به صورت رایگان در اختیار ما قرار گرفته است، بیان کرد: با توجه به جمعیتی که از نمایشگاه دیدن کردهاند انتظار خرید بیشتری داشتیم ولی باز هم راضی به رضای خدا هستیم.
این هنرمند بهشهری با بیان اینکه این نمایشگاه محل خوبی برای عرضه تولیدات و شناساندن محصولات به مردم بوده است، ادامه داد: بهعنوان تولیدکننده برای فروش و عرضه کالاها نیاز به امنیت کاری داریم تا بتوانم بدون دغدغه و با آرامش روحی روانی هرچه بیشتر تولیدات خود را افزایش دهیم، در غیر این صورت به کارهای جانبی و بازاری و یا مثلا دستفروشی روی میآوریم و در پی آن هنر و تولید حتما کمرنگ شده و خیلی زود از بین میرود.
تقوی در ادامه تصریح کرد: هدفم ارتقای تولیدات است و البته مهمتر از همه نیاز به کسب درآمد دارم و نیازمند فراهم شدن موقعیتی برای بالا بردن سطح علمی و هنری خودم در سطح دانشگاهی و توانایی داشتن به ادامه تحصیل و استادکار شدن هستم.
وی اضافه کرد: به زبان ساده هزینه تحصیل بالاست و درخواست تسهیلات برای رفتن به دانشگاه را دارم که نتیجهاش بالا بردن بازده و آمار تولیدات است .
*لزوم همکاری مسؤولان در صدور مجوز بهداشت و بستهبندی مواد غذایی
شیرین آکنده از شهر هچیرود از دیگر غرفهداران این نمایشگاه است که در تهیه مواد غذایی مانند مربا و ترشیجات فعالیت دارد.
وی در گفتگو با فارس گفت: نمایشگاه از نظر فروش اصلا خوب نبود و در مجموع فقط برایم خستگی داشت و همه محصولاتم را باید بر گردانم.
آکنده با بیان اینکه حتی روزی بود که اصلا فروش نداشتم، افزود: از مسؤولان میخواهیم همانطور که ما را حمایت مالی کردند برای فروش محصولاتمان در شهر خودمان نمایشگاهی برپا شود تا بعد از تولید بتوانیم آنها را بفروشیم.
این تولیدکننده با قدردانی از بسیج سازندگی به دلیل پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، اظهار کرد: از مسؤولان میخواهیم در صدور مجوز بهداشت و بستهبندی مواد غذایی با ما همکاری کنند.
*بازارچه دائمی در چالوس ایجاد شود
عصمت محبوبزاده از شهرستان چالوس از دیگر غرفهداران این نمایشگاه است و در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: مدت سه سال است که به پرورش گل و گیاه مشغول هستم و حضور در این نمایشگاه تبلیغاتی برای تولیداتم بوده است.
وی با بیان اینکه فروش محصولاتم خوب نبوده و مردم بیشتر از غرفهها دیدن میکردند، افزود: تقاضا دارم تا با احداث مکانی دائمی و ایجاد بازارچه در شهر خودمان برای فروش محصولات حمایتمان کنند.
محبوبزاده گفت: به عنوان زنان کارآفرین مشکلات زیادی در شهرستان چالوس داریم که نیازمند حمایت مسؤولان هستیم.
به گزارش فارس، در طول برپایی این نمایشگاه تولیدکنندگان به عرضه محصولات خود پرداختند و مکان خوبی برای نمایش تولیدات آنها بوده است اما به گفته خود کارآفرینان باید حمایت مسؤولان از تولیدکنندگان بیشتر باشد تا هنر این افراد کمرنگ نشده و از بین نرود.
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی منهای نفت در ساری امروز 12 آذر پس از دو روز تمدید به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/86029/ن40/