مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، کیوان فرحزاد صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص عمده مشکلات ایجادشده در شبکه برق گفت: قطع سرشاخه یا سقوط درخت بر روی شبکه و پارگی سیم فشار متوسط و فشار ضعیف، شکستگی یا معیوب شدن براکت و کنسول فلزی یا چوبی، پارگی کابل سرویس مشترکان، سوختن فیوز داخل تابلوهای توزیع و فیوز کت اوت سر ترانس، شکستگی انواع تیر در شبکههای فشار متوسط و فشار ضعیف و همچنین معیوب شدند ترانس و تابلوهای توزیع از مهمترین این مشکلات بود.
فرحزاد تصریح کرد: عواملی همچون سقوط انواع درختان در مسیر جادههای مواصلاتی و یخزدگی و مسدود شدن جادههای دسترسی و همچنین کاهش پوشش شبکههای مخابراتی و ارتباطی و گاه قطع کامل سیستمهای ارتباطی، باعث کندی سرویسدهی اکیپهای عملیاتی میشد.
وی خاطرنشان کرد: عدم وجود ژنراتور و برق اضطراری در مراکز حساس بهویژه چاههای آب و منابع تأمین آب شرب و متعاقب آن قطع آب، برنامهریزی عملیات بازیابی شبکههای برق را با مشکل روبرو کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران بابیان اینکه میزان برف در برخی از مناطق بیش از ۶۰ سانتیمتر و در مناطق بالادست و کوهستانی حتی به ۱۲۰ سانتیمتر نیز رسیده بود، افزود: بر اساس آمار و اطلاعات دریافتی از مرکز کنترل شبکه، شبکههای برق شهرستانهای نور، نوشهر، عباسآباد و چالوس بیشترین خسارات را در این بحران متحمل شدند.
فرحزاد با اشاره به حضور دکتر حقی فام معاون هماهنگی توزیع توانیر در زمان بحران در منطقه، گفت: با توجه به بازدیدهای متعدد از نقاط آسیبدیده، ضرورت بازآرایی شبکه و استفاده از کابل خود نگهدار با توجه به اعتبار در نظر گرفتهشده برای ترمیم شبکهها، در دستور کار شرکت قرار گرفت.
وی به تعداد اکیپهای عملیاتی حاضر در این بحران اشاره و اظهار داست: بیش از ۱۷۰ اکیپ عملیاتی وامدادی مشتمل بر همکاران امور هشتگانه و ستاد شرکت در کنار اکیپهای اعزامی از استانهای معین شامل گیلان، گلستان، البرز، قزوین، تهران بزرگ، سمنان و مازندران که جا دارد از تمامی این عزیزان سپاسگزاری کنم، با بیش از ۷۰۰ نفر کار بازسازی و ترمیم نقاط آسیبدیده را انجام دادند.
وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به پراکندگی و وسعت خرابیها و ضرورت تسریع در امدادرسانی، تمامی نیروهای امدادی با رعایت کامل مسائل و موارد ایمنی با کمترین مشکل کار خود را انجام دادند.