مازندشورا: کاظم جلالی روز شنبه در جلسه امضای تفاهم نامه پژوهشی مجلس با دانشگاه مازندران در بابلسر بیان کرد: انتظار می رود که مجلس برای حل مسائل مهم کشور ورودی جدی تری یابد تا بتواند در رفع مشکلات جامعه نقش موثری داشته باشد.
وی اظهارداشت: امروز پژوهش های کاربردی از ضروریات اساسی جامعه است و مرکز پژوهش های مجلس نیزنیازمند طرح هایی است که قابلیت کاربردی داشته باشد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه فضای مجلس به گونه ای است که پژوهش های کاربردی با قابلیت اجرایی شدن را می تواند در بستر قانون گذاری قرار دهد که تمام کشور بتوانند از آن بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه مرکز پژوهش های مجلس در چهاربخش فعالیت می کند ؛ گفت: تمام لوایحی که دولت به مجلس ارائه می دهد، مرکز پژوهش مجلس بر روی این لوایح نظر می دهد، دوم طرح هایی هم که در مجلس تدوین می شود به طور کلی این طرح ها در مرکز پژوهش مجلس مورد ارزیابی کامل قرار می گیرد، سوم اینکه در خصوص مسائل مختلف کشور، مجلس گزارش هایی تهیه و سلسله مراتب به مسئولین کشور ارائه می شود و چهارم اینکه مرکز پژوهش های مجلس حتی به نمایندگان مجلس نیز خدمات ارائه می دهد و نمایندگان برای انجام نطق خود و یا مصاحبه از مرکز پژوهش نظر خواهی می کنند.
جلالی افزود: تمام تلاش دولت، مجلس و دانشگاهها این است که مردم خوب زندگی کنند و ما نیز بتوانیم به گونه ای مشکلات مردم را مرتفع کنیم که آنان بتوانند در زندگی دنیا و آخرت سعادتمند شوند.
وی اظهار داشت: دانشگاه مازندران اولین دانشگاه غیر تهرانی است که مرکز پژوهش های مجلس با آن تفاهم نامه همکاری پژوهشی انجام داده است که امیدواریم با کارکرد خوبی که دانشگاه مازندران و مرکز پژوهش های مجلس از خود ارائه می دهند، زمینه فراهم شود تا دیگر دانشگاههای کشور که دارای قابلیت های فراوانی هستند با مرکز پژوهش های مجلس قرارداد منعقد کنند.
رئیس دانشگاه مازندران نیز در این مراسم گفت: آمریکا با پرچم قلابی آزادی خواهی به ملت ها ستم می کند و تنها راه شکستن این استکبار پیشرفت علمی است.
دکتر سید خلاق میرنیاء در جلسه امضای تفاهم نامه پژوهشی مجلس با دانشگاه مازندران در بابلسر بیان کرد: آمریکا با سرنگونی دولت قانونی و مردمی مصدق درایران ، دشمنی خود را با ایران ثابت کرده است و نشان داد که آزادی و دموکراسی خواهی برای ملت های دیگر فریب افکار عمومی است و او می خواهد به هر شکل ممکن از اموال و سرمایه های ملی کشورهای دیگر بهره مند شود.
وی ادامه داد: امروز به همگان ثابت شده است که دیگر رویارویی نظامی کارکردی کمتر دارد و تنها چیزی که می تواند اقتدار برای یک کشور را به همراه داشته باشد و از سویی دیگر قدرت آمریکا را در هم بشکند، علم و فعالیت های پژوهشی است.
میرنیاء افزود:امیدواریم مجلس در ممنوعیت واردات کالاهای خارجی در حمایت از تولید داخلی اهتمام جدی داشته باشد و با حمایت از تولیدات داخلی و به اجرا درآوردن اقتصاد مقاومتی نه تنها نیاز داخلی کشور را برطرف کنیم بلکه بتوانیم به عنوان یک الگو در بین کشورهای منطقه مطرح باشیم.
دانشگاه مازندران 14 هزار و 800 دانشجو، 360 عضو هیات علمی و نیز 12 دانشکده دارد و در شهرستان ساحلی بابلسر واقع است.
خبرنگار: زینب حبیب پور گودرزی**انتشاردهنده:سید محسن حسن نیا
7328/1899