مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا هادربادی بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالات خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت گروه های مردم نهاد و مشارکت در احیای جنگل های کشور، گفت: آنچه که برای سازمان در اولویت قرار دارد حفاظت، احیاء، فرهنگسازی و تسهیل گیری با مشارکت سمن های مختلف است.
وی ادامه داد: امروز طی برنامه ریزی های انجام شده ۱۰۰ هزار هکتار جنگل کاری اقتصادی مشارکتی در کشور باید انجام شود که دستگاه دولتی تنها برای این امر موضوع نظارت و مشورت را مد نظر دارد.
مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور یادآورشد: خوشبختانه امروز در استان فارس سمن ها به خوبی حرکت کرده اند و موضوع احیای منطقه پاسارگاد را مد نظر قراردادند که این حرکت باید در کل کشور نهادینه شود.
هادربادی با بیان اینکه یک صندوق اعتباری برای کمک به گروه های مردمی برای مشاکرت بیشتر در موضوع جنگل ها راه اندازی شده است، گفت: این صندوق با مشارکت ۵۱ درصدی تشکل ها و ۴۹ درصدی دولت راه اندازی شده که تسهیلات برای حفظ و احیای جنگل ها در اختیار تشکل ها قرار می دهد.
وی افزود: این صندوق در حال حاضر در استان فارس ۱.۵ میلیارد تومان موجودی دارد که به طور حتم با افزایش سرمایه نیز مواجه می شود.
مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تاکید کرد: سیاست سازمان جنگل ها اجرای طرح های احیاء و حفاظت با مشارکت تشکل های مردمی است که برای رسیدن به این مهم در قدم اول اتحادیه ملی تعاونی آبخیزداری راه اندازی شد که مدیریت جامع حوزه آبخیزداری می تواند از پراکندگی ها جلوگیری کند.
هادربادی ادامه داد: در سال ۹۳ طرح جنگلانه در کشور اجرایی شد که استان فارس خوشبختانه در این بخش نیز دارای جایگاه در کشور است و نتایج قابل قبولی نیز کسب شده است.
در ادامه این نشست معاون منابع طبیعی فارس نیز گفت: حضور تشکل های مردمی در استان فارس بسیار چشم گیر است و حرکت های مثبتی نیز با کمک آنها انجام شد.
علی جواهری افزود: زمانیکه تشکل های مردمی در بحث حفظ و احیای جنگل ها وارد شوند دلسوزی و تلاش بیشتری انجام خواهد گرفت.