مازندشورا:به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مدیر بازرگانی هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران و هیئتی شامل شرکت های آلمانی فعال در زمینه تجهیزات پزشکی و بهداشت و درمان، روز سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵ در تهران برگزار شد.
در این نشست که از ساعت ۹ صبح در تالار مناقصات هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران برگزار شد، هیئتی شامل ۱۵ شرکت آلمانیِ فعال در زمینه تجهیزات پزشکی حضور داشتند
در ابتدای این نشست دکتر محمد حسین دشتی مدیر بازرگانی هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، ضمن خوشامد گویی به میهمانان، گفت: از سال ۱۳۶۵ که هیئت امنا با هدف جلوگیری از اعزام بیماران به خارج از کشور تاسیس شده است، بر تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور، اعزام نیرو جهت آموزش و انتقال تکنولوژی های روز دنیا به کشور و دعوت از تیم های متخصص پزشکی و درمانی تمرکز کرده است.
وی با عنوان این مطلب که بسیاری از پیوند اعضا در کشور توسط هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران حمایت می شود، افزود: منشا ایجاد بسیاری از این پیوندها هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران بوده است.
در ادامه این جلسه ضمن ارائه گزارشی شامل معرفی جامع فعالیت ها و زمینه کاری هیئت امنا به شرکت های آلمانی، این شرکت ها به معرفی زمینه فعالیت خود و نحوه همکاری با هیئت امنا پرداخته و از حضور در ایران ابراز خشنودی کردند.
مدیر بازرگانی هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، در زمینه مراودات مالی بین ایران و آلمان، خطاب به هیئت آلمانی گفت: با توجه به برطرف شدن تحریم بانک های ایرانی در اروپا، انتظار می رود با کمک دولت آلمان مراودات مالی با سهولت بیشتری انجام شود.
وی ادامه داد: تسهیل روند مراودات مالی منجر به تسریع روند نقل و انتقال تجهیزات پزشکی خواهد شد. در این شرایط توقع ما این است که دولت آلمان شرایط پرداخت های مالی را بیش از پیش مهیا کند. چنانچه چنین اتفاقی بیفتد، می تواند یکی از نتایج ارزشمند این جلسه باشد.
دشتی تاکید کرد: تا امروز کشور آلمان یکی از بزرگترین شرکای تجاری ما در زمینه تجهیزات پزشکی بوده است.
وی افزود: هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، از هر نظر آمادگی کامل برای مشارکت با شرکت هایی دارد که تا کنون به ایران نیامده اند. خریدهای هیئت امنا بر اساس مناقصه است و بنا بر نیاز بیمارستان های کشور اعلام می گردد که یک محصول خاص مورد نیاز است و شرکت های تولید کننده آن محصول می توانند در مناقصه شرکت کنند.
دشتی گفت: شرکت های خارجی می توانند از طریق نمایندگانی که در ایران دارند در این مناقصه ها شرکت کنند. شرکت هایی که قصد همکاری با ما را دارند، حتما باید نمایندگی معتبری در ایران داشته باشند. حداقل نیاز برای شرکت در مناقصه های ما، داشتن نمایندگی معتبر خدمات در کشور است.
وی در پاسخ به یکی از تولید کنندگان ایرانی تجهیزات پزشکی در آلمان که برای تولید در ایران ابراز تمایل کرد، افزود: با توجه به اینکه شما ایرانی هستید و دغدغه تولید در داخل کشور خودتان را دارید، در درجه اول در زمینه محصولاتی که در کشور تولید نمی شوند و در درجه دوم با رقابتی تر کردن بازار محصولاتی که تولید کننده داخلی دارند و صادرات این محصولات، می توانید وارد عرصه تولید در کشور شوید.
دشتی ادامه داد: قطعا از چنین فعالیت هایی که با انتقال تکنولوژی منجر به افزایش توان تولیدی کشور و حتی صادرات تجهیزات پزشکی می شود، استقبال خواهد شد. این موضوع بسیار امیدوار کننده است که تولید کنندگان ایرانی که تا امروز در خارج از کشور فعالیت می کردند، اقدام به تولید محصولاتی با کیفیت مناسب در داخل ایران کرده و به افزایش کیفیت محصولات کنونی و افزایش اشتغال در ایران کمک کنند.
مدیر بازرگانی هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، تاکید کرد: شرکت های آلمانی نیز اگر بتوانند زمینه تولید محصولات خود در ایران را فراهم کنند، استقبال خواهد شد. وزارت بهداشت هم قطعا به این موضوع کمک خواهد کرد و از شرکت هایی که قصد داشته باشند در تولید سرمایه گذاری کنند حمایت می شود.