مازندشورا: بر اساس آیین نامه اورژانس اجتماعی با عنوان «فوریت های اجتماعی» در سال 92 از سوی هیات دولت تصویب شد و در آن تاکید شده که در همه شهرستان های بالای 50 هزار نفر باید اورژانس اجتماعی راه اندازی شود.
فاطمه پورفاطمی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به نقش ویژه اورژانس اجتماعی در کاهش آسیب های اجتماعی و اختلاف ها ، راه اندازی اورژانس اجتماعی برای همه شهرستان های بالای 50 هزار نفر ضروری است.
هم اکنون 12 واحد اورژانس اجتماعی در شهرهای بهشهر، محمودآباد ، ساری ، قائمشهر ، بابل ، بابلسر ، تنکابن ، رامسر ، نکا ، آمل ، نوشهر و چالوس مشغول فعالیت هستند و دیگر شهرهای این استان هنوز این واحد تشکیل نشده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تامین نیروی کارشناس مهمترین دغدغه برای راه اندازی اورژانس اجتماعی در استان است که باید مورد توجه قرار گیرد
پورفاطمی با اشاره به جمعیت بیش از 70 هزار نفری شهرستان نور گفت : این شهرستان جزو اولویت نخست برای برخورداری از اورژانس اجتماعی است که باید راه اندازی شود.
بر اساس آئین نامه سال 92 هیات دولت تامین اعتبارات برای راه اندازی اوژانس اجتماعی جزو تعهدات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی گفت: در حال حاضر اورژانس اجتماعی شهرستان محمودآباد به دلیل فاصله کم ، شهرستان نور را زیر پوشش دارد و با تامین شدن نیروهای کارشناس، اورژانس سیار شهرستان نور نیز فعال خواهد شد.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی مازندران خاطر نشان کرد: در شش ماهه سال جاری 9 هزار و 500 تماس مرتبط با خط 123 اورژانس اجتماعی مازندران گرفته شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد رشد داشته است.
وی افزود: در این مدت نیز هشت هزار و 500 خدمات اورژانس اجتماعی از جمله خدمات مددکاری و مشاوره از سوی مرکز مداخله در بحران، خدمات سیار و پایگاه خدمات اجتماعی به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده استان ارائه شد.
پورفاطمی تصریح کرد: بیشترین تماس ها در زمینه کودک آزاری، همسر آزاری، طلاق و خشونت های خانوادگی بوده است که با مشاوره تلفنی یا حضور تیم سیار و یا با هدایت به مراکز خدمات اجتماعی بر طرف شده است.
اورژانس اجتماعی سال گذشته 16 هزار مورد خدمات به مردم استان مازندران ارائه کرده است.
خبرنگار: سیدمحمد اکبرموسوی**انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
1899/1295/ 1602/