مازندشورا: یحیی یوسف پور روز یکشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان که با حضور مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور برگزار شد ، افزود : از 135 نانوائی موجود در شهرستان تاکنون تنها 23 واحد به سامانه استفاده از سوخت دوم مجهز شدند.
وی گفت که 90 واحد دیگر تا پایان امسال به تجهیزات مصرف سوخت دوم تجهیز خواهند شد.
دستگاههای ذیربط از جمله شرکت گاز و استانداری مازندران در سال های اخیر چندین بار از واحدهای خبازی استان خواسته اند تا دستگاههای خود را به سامانه مصرف سوخت دوم تجهیز کنند .
در حال حاضر سوخت اصلی نانوائی های استان گاز طبیعی است که هنگام کاهش دما و افزایش مصرف و پائین آمدن فشار گاز با مشکل مواجه می شوند .
اولویت شرکت گاز هنگام افت فشار ، تامین نیاز مصرف کنندگان خانگی است و نانوائی ها از جمله مصرف کنندگانی هستند که در چنین مواقعی باید از سوخت دوم استفاده کنند .
اوایل آذر ماه جاری افت فشار گاز در شهرستان های آمل و بابل سبب تعطیلی نانوائی هایی شده بود که به سامانه مصرف سوخت دوم مجهز نبودند و همین وضعیت شهروندان را با کمبود نان و مشکل مواجه کرده بود .
فرماندار محمود آباد گفت : هدف از دوگانه سوز شدن واحدهای خبازی، ارائه خدمات مطلوب در زمان بحران به شهروندان و مناطق بحران دیده استان است و هماهنگی لازم با بانک عامل برای پرداخت تسهیلات بانکی نیز به عمل آمده است.
وی با بیان اینکه کیفیت پخت نان باید در اولویت خبازی ها باشد ، افزود : نان قوت غالب مردم است وبرای کنترل کیفیت این محصول استراتژیک باید توجه ویژه داشت.
یوسف پور با اشاره به فعالیت 135 واحد خبازی در شهرستان محمودآباد ، گفت : ایجاد رقابت در میان واحدهای خبازی می تواند کمک شایانی به ارتقای کیفیت نان باشد .
نماینده عالی دولت در شهرستان محمودآباد همچنین از برگزاری دوره های آموزش خبازان بمنظور درجه بندی آنها خبر داد و گفت که بازدیدهای سرزده و سرکشی از واحدهای طبخ نان همواره در دستور کار اعضای این کارگروه قرار دارد.
خبرنگار : محمد محتاطی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7326/1654