مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، مریم جمشیدی شامگاه سهشنبه در نشست هماندیشی بانوان فعال شهرستان سوادکوه در رابطه با زنان سرپرست خانوار گفت: در استان، حدود ۳۴۲ هزار زن سرپرست خانوار داریم که رنج سنی این زنان نسبت بهکل کشور جوانتر است و اینها مطالبات خاصی دارند که مهمترین آنها در رابطه با اشتغال و کارآفرینی است و هشت میلیارد تومان برای خوداشتغالی آنها در نظر گرفتهشده که بیش از ۸۰ درصد آن تاکنون جذبشده است.
وی یکی از مطالبات همیشگی زنان را بازارچه دائمی برشمرد و افزود: نمایشگاههای فصلی و دائمی پاسخگو نبوده و خوشبختانه با پیگیریها، بازارچه دائمی در چند شهر استان (ساری، قائمشهر، نوشهر، آمل و بابلسر) بهصورت پایلوت در نظر گرفتهشده که این بازارچه در بابلسر اکنون افتتاحشده و امید است که طیف عظیمی وارد بازار کار این بازارچهها شوند.
وی با اشاره به اینکه تنها ۱۴ درصد زنان ایران شاغل هستند، افزود: سهمبری زنان از پستهای مدیریتی بسیار کم است و حق آنهاست و هرکسی که توانمند است باید وارد عرصه شود.
وی با اشاره به اینکه، هیچ اتفاقی بااراده فرد نمیافتد و همه در آن نقش دارند، افزود: در دولت حاضر، رویکرد خوبی نسبت به اشتغال زنان وجود دارد و امیدواریم شاهد اتفاقات بهتری باشیم.
وی در رابطه با طرح تبسم مهر گفت: کرسی آزاداندیشی حق هر دانشآموز است و با این طرح هر دانشآموز حداقل در هرماه این فضا را در اختیار خواهد داشت تا از کرسی آزاداندیشی استفاده کند.
جمشیدی ازجمله اهداف این اداره را تحکیم بنیان خانواده و طلاق برشمرد و گفت: طلاق یک معلول است و برای کاهش آن باید به علل آن همچون بیکاری، اعتیاد و عدم آگاهی به مهارتهای زندگی توجه کرد و ما درزمینهٔ طلاق و کاهش آن تاکنون به بیش از ۲۷ هزار زوج آموزش دادهایم و در کنار آن جشنواره زوجهای خوشبخت و کارگاههای آموزشی نیز برگزار کردهایم.
وی با اشاره به اینکه دانایی بیشتر موجب توانایی بیشتر خواهد شد، افزود: آموزش سرفصل توسعه و هیچکس در هیچ سنی بینیاز از آموزش نیست و آموزش عمومی زنان نیز بحث مهم دیگری است که بسیاری از ما از حقوق اولیه خودآگاهی نداریم.