مازندشورا: بابل. معاون اداری و مالی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، تشکیل کارگروه ارتقای نظام سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی را امری اجتناب‌ ناپذیر دانست.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز کردی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری دوره‌های کلاس آموزشی ارتقاء سلامت اداری و پرسش‌ها و پاسخ‌های اعتقادی کارکنان تبلیغات اسلامی تمامی شهرهای مازندران در سالن اجتماعات شهید آوینی اداره کل تبلیغات اسلامی استان ضمن عرض تبریک بمناسبت هفته وحدت و میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) اظهار داشت: با توجه به گستردگی رو به رشد فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی و در جهت رفع همه چالش‌ها و مشکلات در دستگاه‌های اجرایی امروز تشکیل کارگروه ارتقاء نظام سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی امری اجتناب‌ناپذیر است.

وی در ادامه به برخی ویژگی‌های نبی مکرم اسلام (ص) در دوران حیات ایشان اشاره کرد و افزود: اخلاق در آموزه‌ها و ارزش‌های دینی ما بسیار حائز اهمیت است و از این رو باید در نظام اسلامی جهت ارتقاء اخلاق دینی و حفظ ارزش‌های اسلامی همه باید با تمام وجود همت مضاعف داشته باشیم و احساس مسئولیت کنیم.

معاون اداری و مالی اداره کل تبلیغات اسلامی استان با تاکید بر اهمیت برگزاری دوره‌های آموزشی ارتقاء سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی و با اشاره به برخی عاومل مؤثر در ارتقاء بخشی سلامت اداری تصریح کرد: فرهنگ سازی، گسترش دانش و آگاهی و برگزاری دوره‌های آموزشی سلامت اداری و اصلاح برخی ساختارهای نامناسب در دستگاه‌های اجرایی می‌تواند زمینه ارتقاء سلامت اداری کلیه کارکنان دستگاه‌های اجرایی را در نظام اسلامی فراهم کند.

فرامرز کردی در ادامه به شفاف سازی فعالیت‌ها و برخی امور اداری در سازمان‌ها و نهادهای دولتی و افزایش مطالبه گری از سوی ارباب رجوع و افزایش پاسخ گویی از سوی دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و بیان داشت: بهبود فرهنگ سازمانی و تقویت ارزش‌های دینی و اسلامی در رفتار سازمان‌ها و کارکنان آنان می‌تواند زمینه رشد سلامت اداری دستگاه‌های اجرایی را تضمین کند.

معاون اداری و مالی اداره کل تبلیغات اسلامی استان به تجربیات برخی از کشورها در شیوه‌های تقویت ارتقاء سلامت اداری اشاره کرد و تاکید کرد: باید از شیوه‌های نوین و جذاب، افزایش حقوق و مزایای کارکنان و تقویت مشارکت‌های عمومی در بخش سلامت اداری و اجرای منظم سیاست‌های نظارتی و تشویقی استفاده و بهره برداری کرد.

کردی در ادامه به سیاست‌های نظام اسلامی و قوانین ابلاغی و مصوب از سوی قانون گذار در حوزه سلامت اداری اشاره کرد و خاطر نشان کرد: اجرای دقیق برنامه‌های تحول اداری و تقویت نظام و ساز و کارهای نظارت و کنترل درون سازمانی و برون سازمانی در جهت پیشگیری از برخی تخلفات مؤثر و قابل اجراست که خود می‌تواند در بخش سلامت اداری تحول آفرین باشد.

وی در پایان به اهمیت ترویج ارزش دینی و اخلاقی در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و بیان داشت: برای تقویت باورهای دینی و اعتقادی باید برنامه‌های مختص به این حوزه تدوین گردد که خود مهم‌ترین عامل در جهت توسعه سلامت اداری قلمداد می‌شود.

لازم به ذکر است دوره آموزشی ارتقاء سلامت اداری و پرسش‌ها و پاسخ‌های اعتقادی کارکنان تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران در سالن اجتماعات شهید آوینی اداره کل تبلیغات اسلامی استان در حال برگزاری است.

اداری سلامت اسلامی دستگاه‌های اجرایی ارتقاء تبلیغات اشاره کارکنان تقویت استان اداره آموزشی برگزاری ادامه افزایش ارزش‌های اهمیت می‌تواند معاون سازمانی دوره‌های مازندران اعتقادی اجرای زمینه شیوه‌های سیاست‌های سازمان‌ها فرهنگ برنامه‌های تشکیل اجتماعات شهرهای پاسخ‌های پرسش‌ها آوینی اسلام اخلاق کارگروه فرامرز تاکید