مازندشورا: مهران حسنی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود :صندوق کار آفرینی امید این تسهیلات را به30 اقامتگاه بوم گردی مازندران می دهد .
وی کارمزد این تسهیلات را چهار درصدی و مدت بازپرداخت را پنج ساله اعلام کرد و گفت : براساس درخواست متقاضیان از 500 تا یک میلیارد ریال تسهیلات به هر یک از اقامتگاه های بوم گردی پرداخت می شود .
به گفته معاون گردشگری مازندران پیشتر بررسی پرونده دریافت تسهیلات اقامتگاه های بوم گردی با ارسال به سازمان میراث فرهنگی انجام می شد که از این هفته بررسی ها در استان ها انجام می شود .
وی ادامه داد : با این روند ، بررسی پرونده درخواست تسهیلات بوم گردی تسریع می یابد و متقاضیان زودتر تسهیلات دریافت می کنند .
حسنی از روند افزایشی صدور پروانه بوم گردی در مازندران خبرداد و گفت که از ابتدای امسال تاکنون بیشتر از 40 پروانه صادر شد .
تا سال گذشته فقط 10 اقامتگاه بوم گردی مازندران دارای پروانه فعالیت از اداره کل میراث فرهنگی بودند که اکنون به 51 اقامتگاه افزایش یافته است .
وی ادامه داد : جنت رودبار و جواهر ده رامسر ، کلت نکا ، کیاسر و نوشهر بیشترین تعداد اقامتگاه های بوم گردی مازندران را دارند .
به گفته معاون گردشگری مازندران آموزش دهیاران و آگاهسازی آنها در خصوص ضرورت گرفتن پروانه یکی از دلایل افزایش تعداد اقامتگاه های بومگردی دارای پروانه است .
وی این شائبه که صاحب پروانه شدن اقامتگاه های بوم گردی را دخالت در فعالیت توسط برخی نهادهامی شمارند ، رد کرد و افزود : هم اکنون با توجه به نبود ساماندهی درستی از فعالان در این بخش برای اجرای برنامه های حمایتی مشکلاتی بوجود خواهد آمد .
متخصصان معتقدند که از طریق فعالیت های بوم گردی شاخه ای از گردشگری ، نیروهای بومی غذاهای محلی، نوشیدنی ها، سفره آرایی بومی، صنایع دستی، آداب و رسوم و آیین ها ، موسیقی و فرهنگ فولکلوریک آن منطقه به نمایش گذاشته می شود .
مازندران بر اساس آمارهای رسمی پارسال میزبان بیش از 30 میلیون مسافر و گردشگر بود و تامین فضای مناسب اقامتی یکی از مشکلات استان است.
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی **انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
2096/1899