مازندشورا: دکتر سید جواد میری روز یکشنبه درهمایش 'جهان عاری از خشونت و افراطی گری و مفهوم دیگری' در ساری خشونت در برخی کشورهای منطقه از جمله سوریه را ناشی از نبود گفتمان جهانی دانست و گفت: اگر جهان به دنبال جلوگیری از خشونت است، باید برای برقراری نظم و امنیت در سوریه نیز تلاش کند.
وی اضافه کرد :پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی گری از سوی رئیس جمهوری ایران به سازمان ملل در سه سال قبل و تصویب آن در سازمان ملل نشان از رویکرد سیاسی ایران برای زندگی مسالمت آمیز در جهان است.
وی تشکیل نهادهای اجتماعی را مهمترین رویکرد برای کاهش خشونت حوزه درون و برون مرزی دانست و افزود : تشکل هاو نهادهای اجتماعی می توانند با گسترش فعالیت خود در حوزه درون و برون مرزی برای کاهش خشونت و افراطی گری بیش از حکومت ها تاثیر گذار باشند.
وی لازمه چنین رویکردی را برقراری ارتباط بین تشکل ها و نهاد های اجتماعی در سطوح بین المللی و تنوع و تکثر این تشکل ها برشمرد.
این استاد دانشگاه افزود : در شرایط فعلی به انسان در جهان به عنوان ابزار نگاه می شود و این نگاه ابزاری به انسان خود باعث نشر خشونت می شود.
به گفته وی تا زمانی که بودجه نظامی کشورها به خصوص استکبارجهانی هرروزافزایش پیدا می کند، نباید منتظر برقراری عدالت اجتماعی و جهان عاری از خشونت باشیم.
دکتر میری بار دیگر با اشاره به پیشنهاد جهان عاری از خشونت از سوی دکتر روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت که باید این پیشنهاد رئیس جمهوری بیشتر در سطح داخل و خارج کشور بیان شود و نشر دهندگان این دیدگاه باید در جامعه پررنگتر حضور داشته باشند تا از ایده خودشان دفاع کنند.
همایش یک روزه تخصصی جهان عاری از خشونت ومفهوم دیگر با همکاری استانداری مازندران و تشکل های غیر دولتی این استان امروز شنبه در ساری برگزار شد.
مازندران بیش از 600 تشکل غیر دولتی دارد که در حوزه های مختلف مشغول به کارند.
خبرنگار : حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : سید محسن حسن نیا
6982/1899