مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سردار سید محمود میرفیضی بعدازظهر شنبه در حاشیه بازدید از مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان با اشاره به مصالحه ۷۲ درصد پرونده های ارجاعی به دوایر مشاوره کلانتری های استان اظهار داشت: ۶۹ درصد پرونده های ارجاعی به این مراکز مربوط به اختلافات خانوادگی بوده است.
وی سلامت روانی افراد را در گرو وجود سلامت اجتماعی دانست و اظهار داشت: سلامت جامعه نیز بر بهداشت روان و سلامت تکتک افراد کمک میکند.
فرمانده انتظامی استان مازندران با بیان اینکه تجربه نشان داده که الگوهای رفتاری بزهکاران، نشانه اصلی مشکلات عاطفی است، افزود: خشونت، پرخاشگری و کمبود محبت در درون خانواده، موجب پیدایش اختلالات عاطفی و تحریک حس انتقام جویی و رفتارهای ضد اجتماعی میشود.
سردار میرفیضی، توجه به مشاوره ، راهنمایی و نقش آن در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و گفت: امروزه مشاوره به عنوان مترادف رشد در جامعه تلقی شده و هرگونه اقدام در این حیطه و گسترش آن به بهداشت روان، رشد و تندرستی و سلامت افراد جامعه کمک میکند.
وی با اشاره به خدمات رایگان مراکز مشاوره پلیس، گفت: این خدمات در راستای گسترش بهداشت روان در خانواده ها و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مانند طلاق و آموزش انواع مهارت های زندگی است.
فرمانده انتظامی مازندران، به مراجعه بیش از ۵۰۰ شهروند برای دریافت خدمات مشاوره ای به مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در ماه گذشته اشاره و تصریح کرد: مراکز مشاوره پلیس علاوه بر خدمات روانشناختی و مشاورهای در زمینههای حقوقی، انتظامی، وظیفه عمومی، پیشگیری از اعتیاد و ارائه مشاوره قبل از ازدواج به زوجین فعالیت دارند.
سردار میرفیضی به برگزاری ۲۲ جلسه مشاروه فعال و ارائه آموزش مهارت های زندگی به بیش از یک هزار و ۳۵۷ نفر از دانش آموزان و اولیاء و مربیان در سطح استان طی ماه گذشته خبر داد و افزود: در همین ارتباط و در راستای ارتقاء بهداشت روان در بین همکاران بیش از ۱۹ جلسه برگزار شده است.