مازندشورا: ساری - معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران گفت: سه هزار و ۳۰۰ تبعه افغان دارای مجوز در استان سکونت دارند.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی صبح سه‌شنبه در کارگروه کشوری نحوه اجرای عملیاتی چهارمین برنامه استراتژیک ایدز که در هتل صدرای بهشهر برگزار شد اظهار داشت: ایدز در صورت شناسایی زودهنگام افراد آلوده قابل‌پیشگیری و استان مازندران در این زمینه گام‌های اولیه را برداشته است.

وی با تأکید بر این‌که اقبال جامعه و عدم پنهان‌کاری مردم در شناسایی و مداوای این بیماری از موارد مهمی است که باید پیگیری شود افزود: با تدابیر مختلف باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود که تشکیل کمیته استانی، به‌کارگیری سازمان‌های مردم‌نهاد درزمینهٔ آموزش و پیشگیری ایدز از ظرفیت‌های استانی است که ۱۰۰ درصد به‌کارگیری خواهند شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، با اشاره به وجود خانه تشکل‌ها در مازندران وجود ۶۰۰ سازمان مردم‌نهاد استان تصریح کرد: از سوی کمیته کشوری پیشگیری ایدز، ایده‌هایی اجرایی برای استان مازندران و تشکل‌های مردمی تدوین شود تا اجرای طرح پیشگیری با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

یونسی با اشاره به پاک‌سازی ۳۰ محله آلوده در استان گفت: هشت مؤلفه نشان‌دهنده آلودگی در این مناطق دیگر وجود ندارد اما پنهان‌کاری در میان خانواده‌های این مناطق مشهود است که با تمام توان آمادگی نظارت بیشتر در این مناطق را داریم.

به گفته یونسی، مازندران درزمینهٔ اسکان و تردد افاغنه جز استان‌های ممنوعه است، لذا با توجه به وجود ۲۷۱ نفر پناهنده کشورهای مختلف در استان سه هزار و ۳۰۰ نفر تبعه افغان با پاسپورت و همسر ایرانی نیز در استان وجود دارد که به دلیل تأمین نیازها کاملاً تابع دستورات دولت هستند و می‌توان این تعداد را کاملاً تحت مراقبت درآورد.

کارگاه کشوری نحوه اجرای عملیاتی چهارمین برنامه استراتژیک ایدز به مدت سه روز در هتل صدرا بهشهر از ۵ تا ۷ دی‌ماه برگزارگردید.

مازندران استان اجرای یونسی پیشگیری کشوری مناطق کمیته مختلف پنهان‌کاری استانی مردم‌نهاد کاملاً درزمینهٔ اشاره به‌کارگیری بهشهر افغان استانداری امنیتی سیاسی عملیاتی چهارمین شناسایی معاون استراتژیک برنامه آلوده