مازندشورا: ساری - مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه۲ کشور گفت: تاکنون حدود هزار واحد خبازی در استان به صورت عملیاتی دوگانه سوز شده است.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جعفری ظهر چهارشنبه در شورای مدیریت بحران استان از نان به عنوان مهم‌ترین ماده غذایی در سبد غذایی مردم ایران یاد کرد و گفت: در گذشته بحران قطع گاز مشکلات عدیده ای در بخش‌های مختلف از جمله پخت نان در خبازی های استان مازندران ایجاد کرده بود و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه۲ در برنامه ای هدفمند اقدام به دوگانه سوز کردن واحدهای خبازی استان مازندران کرده است.

جعفری تاکید کرد: تا کنون نزدیک به هزار واحد خبازی در استان مازندران بصورت عملیاتی دوگانه سوز شده‌اند و در صورت قطعی گاز بدون ایجاد کوچک‌ترین وقفه وظیفه پخت نان را انجام خواهند داد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه۲ اظهار داشت: طی فرایندی پژوهشی بهترین روش برای دوگانه سوز کردن واحدهای خبازی استفاده از کپسول‌های ۵۰ کیلویی گاز مایع تعیین شد. جعفری افزود: بوسیله هر کپسول ۵۰ کیلویی گاز مایع با لیگلاتور فشار قوی به طور متوسط در شرایط بحران می‌توان سه روز اقدام به پخت نان کرد.

وی تصریح کرد: از مهم‌ترین مزایای استفاده از کپسول‌های ۵۰ کیلویی گاز مایع هزینه اندک تهیه و استفاده از آنبرای نانوایی‌ها، امکان شارژ سریع نانوایی‌ها در زمان بحران، سرعت در نصب تجهیزات سوخت جایگزین و آلودگی کم گاز مایع نسبت به گازوئیل است.

جعفری افزود: تا کنون سیصد نانوایی با تجهیزات مربوط به کپسول‌های گاز مایع به عنوان سوخت دوم تجهیز شده و فرایند افزودن تجهیزات یاد شده به هزار واحد نانوایی دیگر در حال انجام است.

وی تصریح کرد: همکاری اتحادیه‌ها و تعاونی‌های خبازان نیز می‌تواند فرآیند دوگانه سوز نمودن خبازی ها و فراهم شدن امکانات لازم برای آمادگی با بحران‌های احتمالی و تأمین نان مورد نیاز مردم در آن شرایط حساس را تسریع ببخشد.

گاز دوگانه خبازی استان بحران جعفری مازندران کیلویی استفاده نانوایی تجهیزات بازرگانی خدمات کپسول‌های تصریح شرایط افزود نانوایی‌ها منطقه۲ مهم‌ترین عنوان غذایی مدیرعامل اقدام ایجاد واحدهای