مازندشورا: به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر میران آملی شنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران در آمل افزود : با گزارش های میدانی کارشناسان دامپزشکی ، به هیچ وجه تاکنون در طیور صنعتی مازندران موردی از آنفلوانزای مرغی مشاهده نشده است .
وی گفت : کسانی که این شایعه را در شبکه های اجتماعی و رسانه ها منتشر کردند ، قصد ضربه زدن به فعالان صنعت طیور مازندران را دارند .
او به تولید ماهانه حدود 20 هزار تن گوشت مرغ در زنجیره توزیع کشور اشاره کرد و گفت: مازندران یکی از قطب های مهم تولید و عرضه مرغ گوشتی در کشور است و متاسفانه برخی سودجویان و رقبا با هدف ضربه زدن به این صنعت پردرآمد و اشتغالزا ، هر چند وقت به بهانه های مختلف ، تولید کنندگان استان را دچار استرس می کنند.
** ضرورت اصلاح بیمه کشاورزی
نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران همچنین با اشاره به خسارت باغداران استان در سرما و برف کم سابقه اوایل آذر امسال ، گفت : این مشکلات برای باغداران مازندرانی در حالی رقم خورد که شمار زیادی از باغداران به علت همکاری نداشتن مناسب بیمه گذار ، تمایلی به بیمه کردن محصولات خود نداشتند و متاسفانه در این بخش خسارت زیادی برجای ماند.
وی افزود : شفاف نبودن بیمه ها در حمایت واقعی از بخش تولید باعث شده تا از حدود 120 هزار هکتار باغ مرکبات مازندران کمتر از 6 هزار هکتار زیر پوشش بیمه باشد .
او ادامه داد : این رقم ناشی از ناامیدی باغداران از نحوه پرداخت و کمی میزان غرامتی است که بیمه به آنان در سال های گذشته پرداخت کرد .
نایب رئیس اتاق بازرگانی مازندران گفت : بخشی از خسارت وارده ناشی از سرما و برف ماه گذشته به کشاورزان مازندرانی در نشست مجمع نمایندگان استان ، اتاق بازرگانی با هیات دولت و مجموعه مدیران استان در قالب تسهیلات کم بهره و بلاعوض جبران می شود.
** رتبه یک مازندران در بسته رونق تولید
میزان آملی همچنین از همکاری و تعامل بانک های مازندران در پرداخت تسهیلات رونق تولید قدردانی کرد و گفت : خوشبختانه اکنون در مازندران فضای پرداخت تسهیلات رونق تولید با هدف حمایت و کمک بانک ها به بخش تولیدی صنعت و کشاورزی واحدهای زیادن دیده امیدوار کننده است.
وی با بیان اینکه سهم مازندران از مجموع هفت هزار و 500 واحد صنعتی و تولیدی اولویت دار کشور برای بهره مندی از تسهیلات رونق تولید حدود 480 میلیارد تومان بوده است ، افزود : تاکنون با کمک و تسهیل بانک های استان، حدود 200 میلیارد تومان از تسهیلات مصوب شده رونق بخش تولید پرداخت شده و پرونده بقیه واحدهای نیز در مراحل تکمیل پرونده قرار دارد.
وی، سهم واحدهای تولیدی بخش کشاورزی و صنعتی آمل را که بیشترین میزان دریافتی تسهیلات رونق تولید را در مازندران داشتند ، حدود 42 میلیارد تومان اعلام کرد.
خبرنگار: مهدی غلامی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7327/1654