مازندشورا:حسین کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه از این تعداد حدود چهار درصد رد صلاحیت، نزدیک به هزار و ۳۱۱ نفر مصاحبه و ۴۱۱ نفر مذاکره ارشادی داشتهایم اظهار داشت: ۳۷۶ نفر برای سیر مطالعاتی معرفی شدند و از این تعداد دو هزار و ۵۶۲ نفر غیردولتی بودهاند.
وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی متعهد و متخصص یک اصل در سازمانها است، افزود: میزان برای گزینش طبق فرموده امام (ره) وضعیت فعلی فرد است.
وی با اشاره به اینکه هسته گزینش یکنهاد درونبخشی است، اظهار داشت: در نیمه دهه ۷۰، قانون گزینش در مجلس مطرح و به تصویب رسید و ازآنپس، به تمام دستگاههای دولتی تسری یافت.
کمالی با تأکید بر اینکه در گزینش اصل بر احراز صلاحیت است، افزود: هسته گزینش برای احراز شخصیت و منش افراد در ابعاد سیاسی، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی به منابع موثق و مطلع مراجعه میکند.
وی با اشاره بااینکه معلم علاوه بر انتقال دانش باید کودکان را برای ورود به جامعه آماده سازد، خاطرنشان شد: حضور در مناسبتهای ملی و مذهبی موجب استحکام پایههای حاکمیتی است وافراد نباید نسبت به اتفاقات جامعه خویش بیتفاوت بوده و معلمینی که در نماز جمعه، انتخابات و راهپیماییها حضور نداشته باشند نمیتوانند دانشآموزان مؤمن، وفادار و وطندوست تربیت کند.
کمالی بابیان اینکه برای ورود افراد به دستگاههای دولتی فیلترهایی وجود دارد، افزود: ابتدا برگزاری آزمون کتبی، سپس مصاحبه تخصصی و درنهایت افراد بهگزینش معرفی میشوند.
وی در رابطه با اعمال گزینش مراکز غیردولتی گفت: تمام افرادی که در مراکز غیردولتی مانند مدارس غیرانتفاعی و مراکز آموزش علمی آزاد فعالیت میکنند، باید فرایند گزینش را طی کنند و بیشتر پروندههای ما نیز غیردولتی هستند.