مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، جعفر احمدی پنجشنبه شب در همایش تجلیل از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت نکا اظهار داشت: موفقیت ها و پیشرفت های امروز نخبگان و دانشمندان ما همه برخواسته از تلاش های شبانه روزی معلمان و جهادگران عرصه آموزشی بوده که امروز بر مسند بازنشستگی نائل شدند.
وی افزود: فرهنگیان و معلمان بازنشسته با جوهره وجودی خود سالیان سال در جهت ارتقای نظام آموزشی تلاش کردند که بایستی از توانمندی و تجارب این سرمایه های عظیم فرهنگی استفاده بهینه و متفکرانه شود.
فرماندار نکا از دوران بازنشستگی به عنوان دوران ایستادگی پیشکسوتان عرصه فرهنگی یاد کرد و همچنین گفت: در این دوران حساس نیز آموزگاران دیروز باید همانند گذشته حامی و کمک کار مدیران شهرستان باشند تا تحول پویایی را در سیستم آموزشی شهرستان شاهد باشیم.
احمدی اضافه کرد: بالندگی امروز ما ناشی از زحمات و دست رنج های سرمایه های ارزشمند عرصه آموزشی بوده چرا که با آموزش اصولی به دانش آموزان از میزان بسیاری از بزهکاری ها کاسته و آسیب های اجتماعی هم به مرور سیر نزولی را طی کردند.
به گفته این مسئول اعتماد به قشر فرهنگی سبب می شود بسیاری از مشکلات فرهنگی کاسته شود چرا که معلمان به عنوان عنصری قابل حل می توانند به مرور به دنبال رفع معضلات درون کشور باشند.
نماینده عالی دولت در نکا با اشاره نقش تربیتی فرهنگیان در نظام آموزشی تصریح کرد: قشر فرهنگی و آموزشی کشور نقش بی بدیلی در تعلیم و تربیت داشته و دارند در واقع اگر به درستی به امر تربیت پرداخته نشود قطعا روند پیشرفت جامعه کند و مسیر منفی را دنبال می کند.
فرماندار نکا افزود: نهادهای انقلابی کشور باید از ظرفیت های بازنشستگان عرصه آموزشی استفاده کنند چرا که اندیشه ها و تفکرات نابشان می تواند چراغ راهی برای حل مشکلات در پیش رو باشد.
وی از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت به عنوان مغز متفکر این نهاد مقدس نام برد و در ادامه تصریح کرد: در این دولت همه ی مسئولین در جهت کیفی سازی نظام آموزشی به ویژه فرهنگیان تمام تلاششان را بکار بستند همچنین برای تکریم از این قشر ارزشمند قدم های بسیاری برداشته شد که شایسته تقدیر است.
فرماندار نکا با اشاره به توسعه ی پایدار در سیستم آموزشی بیان کرد: توسعه ای که در کشور برای رفع مشکلات قشر فرهنگی انجام نشود قطعا توسعه ای پایدار و اثر گذار نخواهد بود لذا باید در این حوزه نیز از تمامی ظرفیت ها در جهت توسعه نظام آموزشی و فرهنگی بکارگیری شود.
احمدی ادامه داد: معلمان و زحمتکشان عرصه فرهنگی و آموزشی در نظام تعلیم و تربیت همواره باید از آرامش و نشاط درونی کافی برخوردار باشند چرا که اگر ذره ای دغدغه مالی و احساس نیاز کنند نمی توان از آن ها انتظار داشت به خوبی دانش و اندیشه های نابشان را در اختیار دانش آموزان بگذارند و این امر نمی تواند اثر مطلوبی بر سیستم تربیتی داشته باشد.
به گفته این مسئول قشر فرهنگی در هر زمانی که نظام جمهوری اسلامی احساس نیاز کرده است در همه صحنه ها بدون چشم داشتی پر شورتر از هر زمان دیگر حاضر می شوند و شکوه و اقتدار این قشر را به عنوان حماسه ی فرهنگی به نمایش می گذارند.
وی با اشاره به به دو انتخابات مهم ۹۶ افزود: ۶۰ درصد مشارکت ها و حضورهای همه جانبه هر ساله در انتخابات ها از جانب فرهنگیان صورت می گیرد لذا این امر نشان دهنده درک و مشارکت فرهنگیان در حماسه های ماندگار نظام جمهوری اسلامی می باشد که در انتخابات ۹۶ هم همچون گذشته شاهد این امر خواهیم بود.
رئیس آموزش و پرورش نکا نیز در ادامه از همایش تجلیل بازنشستگان فرهنگی به عنوان جشن ایستادگی یاد کرد و همچنین اظهار داشت: افتخاراتی که در این برهه از زمان شاهد آن هستیم نشات گرفته از تلاش های شبانه روزی آموزگاران دیروز است.
به گفته حسین پالار سرنوشت امروز جوانان و مسئولان این شهرستان مدیون زحمت های دیروز این خدمتگذاران فرهنگی است چرا که همین نگرش ها و تفکرات معلمان سبب شد دانشمندان و نخبگان علمی امروز تربیت شوند و برای پویایی این جامعه تلاش کنند.
این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: فرهنگیان دیروز، جهادی در سنگرهای آموزشی وارد عمل شدند و امروز نیز در اتاق فکر و تصمیم سازی از تفکرات ناب آموزشی این پیشکسوتان بهترین بهره را خواهیم برد.
گفتنی است، این مراسم که با حضور مسئولان ، بازنشستگان و فرهنگیان شهرستان در پژوهشسرای دانش آموزی شهرستان نکا برگزار شد، ۴۸ نفر از بازنشستگان عرصه تعلیم و تربیت در سال ۹۴ تجلیل شدند.