مازندشورا: آمل- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران گفت: ذخیره آب‌های سطحی با تکمیل سد هراز از ۱۰ درصد فعلی به ۳۲ درصد افزایش می‌یابد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم یخکشی عصر چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت منابع آب شهرستان آمل بابیان اینکه دولت ازلحاظ مختلف مازندران را موردتوجه قرار می‌دهد، گفت: مازندران قطب تولیدات بخش کشاورزی اعم از برنج، مرکبات و مرغ رتبه اول و دوم را در کشور دارد.

مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به اینکه این استان در بعد گردشگری و اقتصادی بسیار مهم است، افزود: باوجود منابعی مانند آب، دریا و جنگل می‌توانیم تولیدات را بیشتر و کشور را از هرگونه واردات بی‌نیاز کنیم.

یخکشی بابیان اینکه مازندران فقط ۱۰ درصد منابع آب را ذخیره می‌کند، ادامه داد: اگر با مشکل کمبود آب مواجه شویم، تولیدات بخش کشاورزی را نمی‌توانیم توسعه دهیم و با توجه به اینکه در آب شرب و شبکه آبیاری با مشکل مواجه هستیم و در تلاش هستیم تا ذخیره منابع آب را از ۱۰ درصد به ۴۰ درصد برسانیم.

مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به اهمیت ویژه سد هراز گفت: این سد به‌تنهایی ذخیره منابع آب را از ۱۰ درصد به ۳۲ درصد ارتقاء می‌دهد و با این افزایش مناطق میانی استان مشکلی در آب نخواهند داشت.

یخکشی بابیان اینکه با مشارکت بخش خصوصی گردشگری را در حریم رودخانه هراز فراهم می‌کنیم، افزود: در حوزه رودخانه هراز کارهایی انجام شد و با شهرداری آمل قراردادی منعقد کردیم تا بتوانیم گردشگری را توسعه دهیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران با اشاره به اینکه آمل نگین اقتصاد مازندران و دروازه ورود استان از پایتخت ایران است، ادامه داد: با احداث سد هراز همه امکانات را فراهم و رودخانه هراز متفاوت برنامه‌ریزی کنیم تا شهر امل متفاوت و تا آیندگان از آن استفاده کنند.

یخکشی بابیان اینکه بارش باران ۲۰ درصد کاهش یافت، گفت: ما در شمال ایران شاید کمبود آب را حس نکنیم اما وظیفه‌داریم تا آب را درست مصرف کنیم که با کمبود آب منابع کشاورزی بعضی از استان‌ها تعطیل شد.

مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به ساماندهی چاه‌های غیرمجاز گفت: در چاه‌های کشاورزی کنتور نصب می‌شود. تا بتوانیم میزان مصرف آب را ساماندهی کنیم و بنا داریم با مشارکت آب منطقه ای مازندران و امور توزیع برق چاه‌هایی که دارای پروانه هستند برق‌دار خواهند شد.

مازندران اینکه منطقه مدیرعامل منابع اشاره یخکشی ذخیره بابیان کشاورزی رودخانه کمبود گردشگری استان تولیدات چاه‌های فراهم بتوانیم متفاوت می‌دهد ساماندهی هستیم افزود ادامه مواجه توسعه مشارکت