شهر توسعه یافته، مدیر توسعه یافته می‌خواهد

اختصاصی مازندشورا: برخی رفتارهایی که مشاهده می‌کنیم در شان شهر ساری نیست و مدیران و مسئولان شهری ما باید با تحمل و تامل بیشتری رفتار نمایند و با مواضع غیر منطقی موجب ایجاد تنش در شهر نشوند بلکه با صعه صدر و بردباری و با فراهم آوردن فضای دوستانه، در نهایت آرامش مشکلات را حل و فصل نمایند

اختصاصی مازندشورا: مهدی رضایی فرح آبادی در گفت‌وگو با مازندشورا ضمن استقبال از هرگونه همکاری و همفکری مدیران ساروی در راستای هم افزایی و پرهیز از رقابت های فرسایشی بیان داشت: شکی نیست که در راستای هماهنگی و هم افزایی سازمانی است که می‌توان شاهد رشد و پیشرفت توسعه شهری و استانی بود. در مازندران به خصوص در ساری این مهم به مرور کمرنگ شده است.

رضایی بیان داشت: برای رفع بسیاری از معضلات همچون بیکاری، اعتیاد و ... نیاز به همکاری میان بخشی سازمان‌ها و نهادهای مختلف می‌باشد. در حال حاضر هماهنگی میان مدیران کم رنگ شده است در حالیکه در دوره قبل شورای اسلامی شهر ساری، همکاری متقابل محور قرار گرفته بود و توانسته مدیران را در کنار هم قرار دهد و در سایه میریت نماینده مقام معظم رهبری در مازندران و همدلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اختلافات کنار گذاشته شود و محصول این همگرایی، هماهنگی بیشتر بین اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران دستگاه‌های اجرایی بود.

عضو سابق شورای اسلامی شهر ساری افزود: توسعه ساری باید فصل مشترک همه مدیران باشد. هرگونه اختلاف نظر و سلیقه در نهایت باید ما را به هدف نهایی که همان توسعه ساری است برساند. باید به جای رقابت بین مدیران، شاهد رفاقت مدیران شهری باشیم و رقیب اصلی خود را مشکلات و معضلات اجتماعی بدانیم.

رضایی فرح آبادی پیرامون لزوم هم‌افزایی بین مدیران شهری ساری گفت: در حال حاضر تقابل مدیران و دستگاه‌ها در مرکز استان ضربات زیادی را به شهر وارد کرده است و مانع پیشرفت و حرکت رو به رشد ساری داشته است و هزینه‌های زمانی و اعتباری بسیاری را بر دوش شهروندان ساروی تحمیل کرده است و کاهش بازدهی و کند شدن روند عمرانی و آبادی را در پی داشته است.

وی مهم‌ترین ضربه رفتارهای اینچنینی را اعتمادی شهروندان ساری دانست و افزود: بی‌اعتمادی شهروندان که در پی تنش‌های سیاسی مدیران شهری بوجود می‌آید مهلک‌ترین ضربه‌ای است که بر پیکره شهر وارد می‌شود که ممکن است گاهی جبران کردن عواقب آن بسیار دشوار باشد.

فرح آبادی با بیان کردن این نکته که با تعاملات بیشتر می‌توان مشکلات را حل نمود، گفت: ناکارآمدی شهری پیامد اختلاف مدیران است و با این روند ساری هیچگاه به آن جایگاهی که شایسته است نخواهد رسید. در صورتی که همین اتفاقات با تعاملات بیشتر خیلی راحت‌تر و صرف هزینه کمتر میتواند صورت بپذیرد و حل شود.

وی با دفاع از عملکرد شورای قبلی ساری، گفت: در دوره قبل با توجه به شرایط درآمدی و اقتصاد شهری، عملکرد مناسبی را شاهد بودیم و کارهای خوبی صورت گرفت هرچند که شهر ساری ظرفیت‌های بیشماری دارد که باید به شکوفایی برسد و اقدامات سازنده حمایت شود و گسترش پیدا کند.

مهدی رضایی فرح آبادی با بیان این موضوع که مردم شورای شهر می‌خواهند، نه شورای شهرداری، گفت: مردم انتظار دارند که اعضای شورا زبان گویای آنها باشند و به دنبال احقاق حقوق شهروندان باشند نه اینکه نقش شورای شهرداری را بازی کنند. شورای شهر باید در حد و اندازه‌ای باشد که بتواند تصمیمات خود را مدیران بقبولاند و عملیاتی شود.

رضایی با اشاره به اینکه شهر توسعه یافته، مدیر توسعه یافته می‌خواهد، گفت: برخی رفتارهایی که مشاهده می‌کنیم در شان شهر ساری نیست و مدیران و مسئولان شهری ما باید با تحمل و تامل بیشتری رفتار نمایند و با مواضع غیر منطقی موجب ایجاد تنش در شهر نشوند بلکه با صعه صدر و بردباری و با فراهم آوردن فضای دوستانه، در نهایت آرامش مشکلات را حل و فصل نمایند.

این عضو سابق شورای اسلامی شهر ساری گفت: توصیه من این است که همه ما صرف نظر از اینکه در چه موقعیت جغرافیایی بدنیا آمده‌ایم، خود را شهروند شهر و متعلق به شهر بدانیم. اگر هدف نهایی عمران و آبادانی شهر باشد قطعا همه افراد می‌تواند به یکدیگر کمک کنند و نتیجه قرار گرفتن پازل‌های مختلف کنار هم، تصویر زیبایی را خلق خواهد کرد. اگر هدف یکی باشد با سرعت بیشتری به سوی آن حرکت خواهیم کرد.

مهدی رضایی فرح آبادی در انتها تصریح کرد: شورا به عنوان یک نهاد قانونی می‌تواند پا پیش بگذارد و مدیران را با هم هماهنگ کند و خواسته مردم که پیشرفت و تحقق شهر است را انجام شود البته اگر به شرطی که عضو شورا در حد واندازه‌ای باشد که مدیران را زیر یک چتر دور هم جمع کند.

مهدی رضایی فرح آبادی رضایی فرح آبادی شورای سوم شهر