مازندشورا: ساری - رئیس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی مازندران گفت: توسعه کشت محصولات ارگانیک می تواند از هدررفت منابع آب و خاک جلوگیری کند.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، شمس علی هادی زاده معلم ظهر سه شنبه در جلسه کمیسیون کشاورزی آب و خاک در اتاق بازرگانی استان، توجه و فرهنگسازی برای کاشت محصولات ارگانیک را سبب جلوگیری از هدر رفت منابع آب و خاک دانست و گفت: برای تولید محصول سالم الزام به کاهش تولید نیست زیرا در بسیاری از کشورهای پیشرفته، گاها چند برابر ما کود شیمایی مصرف می کنند اما کودی مصرف می کنند که باقیمانده سموم در محصول ندارند.

وی با بیان اینکه تولید محصولات ارگانیک مشکل اشتغال را رفع کرده و بهر وری خوبی خواهد داشت گفت: تولید محصول سالم باید روند ارگانیک را طی کند.

وی با بیان اینکه کشت ارگانیک می تواند از هدررفت منابع و میوه ها جلوگیری کند، توسعه صنایع کوچک روستایی را برای فراوری محصولات ارگانیک از جمله مسائل بیان کرد.

احمدی مسئول آموزش اداره محیط زیست مازندران گفت: ۷۰ درصد سموم که مصرف می شود نه تنها به مصرف گیاه نمی رسد بلکه از طریق  وجین وارد سفرها های زمینی می شود.

وی با عنوان اینکه بیش از ۹۰ درصد خاک کشور قلیایی است، تغیرات الگوی کشت را امری ضروری دانست.

ارگانیک محصولات تولید منابع جلوگیری اینکه محصول دانست هدررفت کشاورزی بازرگانی مازندران کمیسیون