مازندشورا: نادر آهنگر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در این طرح با استقرار امکانات و بسترهای لازم درمانی و بهداشتی در مناطق محروم و حاشیه شهرهابه صورت جدی به آن توجه شده است .
وی ادامه داد : پیش از اجرای طرح تحول نظام سلامت ، مناطق محروم و حاشیه شهرها فاقد و یا برخی مواقع با کمبود خانه و یا مرکز بهداشتی مواجه بودند .
به گفته معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران همسو با اجرای این طرح کشوری بیش از 150 مرکز بهداشتی درمانی در روستاها ساخته شد و پوشش بیمه ای برای 265 هزارنفر ساکن مناطق روستایی و حاشیه نشین فاقد بیمه استان فراهم شد .
وی استفاده نکردن از مشارکت مردمی را به عنوان یکی از نقیصه ها در حوزه بهداشت و درمان برشمرد و ادامه داد : مسائل و نواقص در این حوزه با اجرای این طرح جبران شد .
آهنگر ادامه داد :پایه ریزی برنامه های آموزشی خود مراقبتی برای آشنا کردن مردم با مسائل چگونگی مراقبت از سلامت در طرح تحول نظام سلامت دیده شد .
وی همچنین فراهم شدن زمینه مشارکت دستگاه های اجرایی برای حفظ سلامت مردم را از دیگر دستاوردهای اجرای طرح تحول سلامت برشمرد و گفت : اصلاح مصرف نمک در نان و رسیدن به سرانه استاندارد از جمله این موارد است که با همکاری اداره کل غله مازندران محقق شده است .
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تائید برخی نواقص و اشکالات در اجرای طرح تحول سلامت ، ادامه داد : همراه با اجرای گام به گام ، اشکالات شناسایی و مطمئنا اصلاح خواهد شد .
طرح تحول نظام سلامت از 15 اردیبهشت سال 93شامل کاهش پرداختی مردم، ارتقای کیفیت ویزیت، ترویج زایمان طبیعی، مقیم کردن پزشکان متخصص، ارتقای هتلینگ بیمارستان ها، اورژانس هوایی و پرداخت مبتنی بر عملکرد آغاز شد.
با اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون درمازندران 400 واحد درمانی و بیمارستانی با اعتباری افزون بر 10 هزار میلیارد ریال احداث و همین میزان نیز طرح در دست اجراست.
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی ** انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
/2096/1899