مازندشورا: به گزارش خبرنگار مهر، محمود مظفر پیش از ظهر چهارشنبه در ستاد اقامه نماز مازندران اظهار داشت: نسل نو که در مقاطع آموزش و پرورش رشد مییابند باید نسبت به نماز بسیار بیشتر آگاه شوند و آموزش و پرورش در این مورد وظیفه سنگینی دارد و نه فقط باید نماز ظهر را در مدرسه ادا کنند بلکه با ایجاد ارتباط کودکان با مساجد محل، آینده آنها را نیز تضمین کنند.
وی با اشاره به اینکه احیای نماز تنها منحصر به اقامه نماز در ادارات نیست، افزود: بهطور مثال، صدا و سیما در فیلمهای خود به نحوی اثرات و برکات نماز را بیان کند و اگر سالی هر دستگاه دو کار نو در این رابطه انجام دهد، اتفاقات زیبایی را شاهد خواهیم بود.
مظفر در رابطه با طرح مکنت گفت: این طرح یک برنامهریزی ویژه برای مدیران است چرا که این افراد مسئول تعلیم، تبلیغ، تمجید و تعمیق نماز نیز هستند و اگر نماز خوب احیا و اقامه گردد، قطعاً مدیران ما موفق خواهند شد.
وی از جمله وظایف مدیران برای احیای نماز را آشناسازی پرسنل و همکاران با اثرات نماز و همچنین آسانسازی نماز برشمرد و یکی از موارد آسانسازی نماز را پرهیز از هزینههای زیاد و ایجاد نمازخانههای کوچک و قابلدسترس برشمرد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز گفت: دستگاهها همانگونه که برای اسکان، بهداشت و امداد و نجات مسافران در حال برنامهریزی هستند، در بخش نماز هم کار ویژه ای انجام دهند و خیمههایی برای اقامه نماز نیز برپا کنند و مساجد و نمازخانهها را غبارروبی کنند.
مظفر با بیان به اینکه فلسفه تشکیل دانشگاه فرهنگیان تحویل شهید رجاییها به جامعه است، افزود: در این دانشگاه باید معلم را از زمان تحصیل در این دانشگاهها کامل به نماز آشنا کرد تا هم عامل نماز شود و هم رفتار آنها میتواند دیگران را نمازخوان کند.