مازندشورا وارد پنجمین سال فعالیت خود شد + نخبگان و سیاسیون در مورد مازندشورا چه می‌گویند؟ + ویدئو

اختصاصی مازندشورا: از 5 اسفند 91 تا 5 اسفند 95. مازندشورا وارد پنجمین سال فعالیت خود شد و در این چهار سال تمام تلاش خود را به کار گرفت که در حیطه تخصصی خود بتواند خلا موجود در فضای رسانه ای را پرکند

مازندشورا: مدیریت شهری به شکل عام و نهاد شهرداری و شورای‌های اسلامی شهر و روستا به شکل خاص آن، مردمی‌ترین نهاد از حیث ترکیب مدیران و حوزه فعالیت می‌باشد لذا دمکراتیک ترین نهاد تصمیم گیری و اجرایی ذاتا در درون خود تکثر آرا و اندیشه‌ها را جای داده است. و این مسئله زمانی که کریمه‌ی «و امرهم شوری بینهم» را در پیشانی خود قرار می‌دهد دو چندان می‌شود، لذا نه تنها طبیعی به نظر می‌رسد که در حوزه مدیریت شهری شاهد تکثر آرا باشیم چه اینکه با توجه به ویژگی‌های ذاتی و رسالت قانونی و دینی آن، جز این را نباید شاهد بود و اتفاقا فلسفه وجودی شوراها جز این نیست.

از این منظر رسانه‌ای که بخواهد تخصصا در حوزه مدیریت شهری فعالیت نماید نیز متاثر از ویژگی‌های ذاتی، قانونی و دینی شوراها خواهد بود. لذا مازند شورا مستقل از جریانات سیاسی با رعایت اصول اخلاقی و حرفه‌ای می‌كوشد مأمنی برای طرح دیدگاه‌های مختلف و تبادل تجربیات متعدد باشد، چرا كه معتقدیم مازند شورا یعنی به شور نشستن نخبگان مازندران، و برای تحقق این ادعا و باور باید فرصت برابر برای همه دیدگاه‌هایی که آن سه ویژگی ذاتی، قانونی و دینی را پذیرفته‌اند ایجاد نمود.

لذا نمی‌توان از شورا سخن گفت و تفكرات مختلف را برنتافت. بدین منظور این پایگاه برای انعكاس نظر نخبگان استان در حوزه مدیریت شهری و تشكیك مسائل محلی می‌کوشد آنچه که از نام این رسانه انتظار می‌رود یعنی پوشش تمام جغرافیای طبیعی و فکری مازندران«مازند» و اجتماع همه دیدگاه‌های موافق و مخالف پیرامون موضوعات مختلف «شورا» را محقق سازد.

چراكه شورا آن زمان مفهوم می بابد و محقق می شود كه هریک از اعضا دیدگاه‌ها و نظرات مختلف را پذیرا باشد. و فرصت بیان آن را از سایرین منع نسازد لذا درآستانه ورود به دهه چهارم انقلاب اسلامی باید به این بلوغ سیاسی رسیده باشیم كه با حفظ احترام متقابل در كنار یكدیگر فارغ از تعصبات به تبادل نظر و طرح دیدگاه بپردازیم.

نهایت اینکه؛ بر این باوریم به جای تمامیت خواهی رسانه‌ای و حضو انفرادی در رسانه‌ها و استفاده یک سویه از تریبون‌ها باید حضور شورایی در رسانه‌ها داشت، بر صبر و تحمل خود افزود و سعه‌ی صدر داشت، دو گوش برای شنیدن داشت، از این منظر مازند شورا صرفا یك رسانه نیست، بلكه یك فرهنگ است. فرهنگی که می‌کوشد پل ارتباط میان مدیران و نخبگان باشد و هم تریبون شهروندان و از سویی به پیرایش رسانه‌ها از توصیف و روایت‌گری، استبداد رسانه‌ای، تک صدایی، تملق و چاپلوسی، و نیز مزین شدن به تحلیل و پژوهش، و انعکاس دیدگاه‌های کارشناسی امید دارد

برای دیدن این ویدئو بر روی عکس زیر کلیک نمایید. همینطور این ویدئو از کانال مازندشورا 96 قابل مشاهده است

مازندشورا 4 سالگی مازندشورا