میزان تولید خاویار به ۱۰۰ تن افزایش می یابد

مازندشورا: بابلسر - مدیرکل شیلات مازندران گفت: پیش بینی می شود میزان تولید ماهی خاویاری تا پنج سال آینده به ۱۰۰ تن افزایش یابد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی رستمی پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز استان با توجه به اهمیت و ارزش اقتصادی ماهیان خاویاری دریای خزر را منبع اصلی زیست این گونه برشمرد و گفت: علاوه برایجاد اشتغال، درآمد ارزی خوبی برای کشوردارد.

وی با اشاره به تولید حدود یک میلیون تن آبزیان درکشور گفت: پشتیبان اصلی پرورش ماهی خاویاری درسواحل ، دریای خزر است و پیش بینی این است که تا ۵ سال آینده حدود ۱۰۰ تن ماهی خاویاری تولید داشته باشیم.

رستمی درادامه از توجه ویژه کمسیون و کارگروه پیشگیری مبارزه با قاچاق کالا و ارز درمبارزه با صید غیرمجاز ماهیان خاویاری تقدیر و تشکر کرد .

درادامه علی پیرفلک مشاوراستاندارو دبیر کمسیون هماهنگی و نظارت برمبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مازندران، عملکرد اعضاء کارگروه را بویژه دربخش  برخورد با صیادان غیرمجاز و قاچاق ماهیان خاویاری بسیار مطلوب دانست و از نقش مهم یگان‌های مشترک حفاظت منابع ، دریابانی و نیروی انتظامی شهرستان‌ها تشکر کرد.

وی افزود: همه ما باید درحفظ و نگهداری منابع ماهیان خاویاری برای نسل‌های آینده بکوشیم، هرچند اداره کل شیلات استان تلاش می‌ کند این محصول استراتژیک کشور را احیاء کند و به وضعیت گذشته برساند که درگذشته تا سه هزار تن گوشت و ۳۰۰ تن خاویار تولید و صادرات داشتیم ولی درراستای تأکید مقام معظم رهبری درتحقق اقتصاد مقاومتی باید با توسعه و گسترش و افزایش تولید ماهیان خاویاری درجهت تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.

پیرفلک درادامه به صید گونه‌های نارس و نیز غیرمجاز توسط صیادان غیرمجاز ، بر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی بویژه برای ساحل نشینان ، و باکمک نهادها و شوراها و دهیاری‌ها ، اصناف و ... تأکید کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درهمه زمینه‌ها بویژه صدا و سیمای استان ، تابلوی تبلیغاتی و نیز تهیه بنر و و ... حداکثر استفاده را کرد.

حجت الاسلام موسوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران و رئیس کارگروه پیشگیری مبارزه با قاچاق کالاوارز گفت : سه استان شمالی درصید ماهیان خاویاری فعال‌ هستند که به دلیل ورود خاویار تقلبی به بازار بین المللی، شهرت و اعتبار خاویار ایرانی زیر سؤال رفت و لذا مبارزه با قاچاق ماهیان خاویاری امرمهمی است چرا که می‌توان با یک محصول نام و اعتبار یک کشوردرسطح بین المللی بالا برد.

وی افزود: لذا درتمامی عرصه‌ها باید کمک کار نظام باشیم و درخصوص حفظ و حراست از منابع ماهیان خاویاری دریا باید همگی باعزم عمومی مشارکت داشته باشیم.

وی درادامه تصریح کرد: تمامی نهادهای نظارتی ، دادستانی و انتظامی و امنیتی باید با رصد کردن فعالیت صیادان غیرمجاز درسطح استان کارهای اقتصادی نظام را تضمیین کنند و دراین زمینه لازم است نقاط حادثه خیز را شناسایی و با متخلفان و قاچاقچیان برخورد جدی شود که دراین زمینه همکاران دادگستری عزم واراده جدی رادارند.

خاویاری ماهیان استان قاچاق غیرمجاز تولید خاویار دریا درادامه پیشگیری کارگروه منابع بویژه صیادان باشیم مبارزه مازندران استان مازندران رسانی اطلاع رهبری فرهنگ زمینه اعتبار دراین المللی دادگستری تأکید برخورد آینده دریای اقتصادی افزایش کمسیون شیلات افزود انتظامی رستمی پیرفلک محصول