مازندشورا: بابلسر - رئیس دانشگاه مازندران درباره روند پژوهشکده اقلیم دریای خزر گفت: منتظر اعطای مجوز برای راه‌اندازی آن هستیم.

مازندشورا:سید خلاق میرنیا در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با پژوهشکده اقلیم دریای خزر گفت: امروزه دانشگاه‌ها باید حوزه‌های اطراف خود را موردمطالعه و کنکاش قرار دهد و ما برای این کار نیاز به پژوهشکده اقلیمی خزر داشته‌ایم که تمام مسائل مربوط به حوزه خزر اعم از خشکی و آبی را بررسی کند وتاکنون کارهای حقوقی این پژوهشکده برای صدور مجوز انجام‌شده و در حال حاضر، منتظر اعطای مجوز هستیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه با پژوهش معنا می‌شود و کار ما هم بر همین منوال است، افزود: متأسفانه طی سال‌های گذشته زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه رو به تضعیف رفته که در طی دو سال گذشته از طرف دولت منابعی تزریق شد و وضعیت رو به بهبود است.

میرنیا با اشاره به اینکه از گذشته تاکنون عدم ارتباط صحیح میان دانشگاه و نهادهای دولتی وجود داشته افزود: در طی دو سال اخیر تحرکاتی انجام‌شده تا این ارتباط کمی بهتر شود، هرچند هنوز این میزان ارتباط چندان مورد رضایت نیست.

وی نهادهایی همچون صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، نیروی انتظامی و دانشگاه‌های خارج از کشور را ازجمله نهادهایی برشمرد که با آن‌ها تفاهم‌نامه‌های امضاشده و کارهای مشترک انجام‌شده است.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه حدود شش رشته در مقطع ارشد در طی یک سال گذشته به رشته‌های دانشگاه اضافه‌شده است، افزود: حدود بیست رشته که اغلب در مقطع ارشد و دکترا هستند نیز در دستور کار شورای گسترش قرار دارد.

میرنیا بزرگ‌ترین ضعف دانشگاه را عدم ساخت‌وساز کافی در دانشگاه برشمرد و افزود: در طی یک سال اخیر ۱۱ پروژه عمرانی فعال‌شده که یکی از آن‌ها در طی شش ماه به بهره‌برداری رسیده است و طی دو هفته آینده نیز کلنگ‌زنی درمانگاه شبانه‌روزی و اورژانس ۱۱۵ دانشگاه را خواهیم داشت.

وی گفت: باوجود شرایط مالی کشور، در طی یک سال گذشته، نزدیک به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های دانشگاه هزینه شده است.

رئیس دانشگاه مازندران در رابطه با وضعیت کنونی دانشگاه گفت: دانشگاه مازندران در حال حاضر حدود ۱۴ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۱۱۰۰ نفر در مقطع دکترا، ۲۸۰۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و مابقی در دوره کارشناسی در ۱۱ دانشکده این دانشگاه در حال تحصیل هستند.

وی با اشاره به تعداد ۳۵۰ هیئت‌علمی تمام‌وقت، حدود ۲۵۰ مدرس مدعو و حق‌التدریس و حدود ۵۲۰ نفر کارمند در دانشگاه، افزود: در سال ۸۹ دو دانشکده بزرگ فنی و کشاورزی و منابع طبیعی از دانشگاه جدا شد که همین امر موجب ایجاد صدمه به سیستم اداری و تشکیلاتی دانشگاه شده و توازن استاد و دانشجو در دانشگاه به هم‌ریخت که امیدواریم با فراخوان انجام‌شده برای جذب اساتید در دولت جدید این توازن برقرار شود.

دانشگاه افزود گذشته مازندران انجام‌شده پژوهشکده اشاره ارتباط اینکه میرنیا دانشجو دکترا تعداد آن‌ها کارشناسی توازن دانشکده برشمرد گفتگو دریای هستیم کارهای اقلیم منتظر رابطه وضعیت نهادهایی