مازندشورا:به گزارش ایسنا، حکیمزاده در دیدار معاون و کارکنان آموزش ابتدایی و رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری آموزش و پرورش لرستان بر آموزشهای فرهنگی، بومی، محلی و ایجاد چشمانداز روشن برای دانشآموزان تحصیلکرده عشایری تاکید کرد.
وی با تاکید لزوم طراحی و اجرای آموزشهای چند فرهنگی برای دانشآموزان، افزود: تنوع فرهنگی قطعاً فرصت مطلوبی برای استفاده از همه ظرفیتهای بالقوه افراد جامعه است و ارائه آموزشهای لازم در دوران کودکی میتواند زمینهساز تربیت نسلی شود که تنوع فرهنگی را میپذیرند و به آن احترام میگذارند.
حکیمزاده همچنین با اشاره به ظرفیت عظیم دانشآموزان عشایری تصریح کرد: ترسیم یک افق روشن و نویدبخش از آینده، انگیزه این دانشآموزان و خانوادههای آنان را برای ادامه تحصیل و پیشرفتهای بعدی در زندگی افزایش خواهد داد و البته جهت ترسیم این آینده روشن نیاز است از ظرفیتهای نهادهای دیگر نیز بهدرستی استفاده شود. دانشآموزان و خانوادههای آنان باید به شکل ملموس بتوانند تأثیرات آموزش و پرورش را در بهبود شرایط زندگی خود لمس کنند تا بر موانع فرهنگی که باعث عدم حضور برخی از این افراد در کلاسهای درس میشود، غلبه شود.
انتهای پیام