مازندشورا: ساری - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از اجرا و عملیاتی شدن ۶۱۸ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در استان خبر داد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور ظهر سه شنبه در همایش گردشگری جامع ایران در ساری وجود جنگل، دریا، وجود مزارع، باغ و رودخانه‌ها در حدفاصل میان جنگل و دریا، آب‌وهوای مساعد و مطلوب را از جمله این مواهب مازندران برشمرد و افزود: کمتر استانی را مانند مازندران می‌توان در کشور دید که این میزان از ظرفیت‌ها و توامندی‌های بالفعل و بالقوه متعددی را دارا باشد.

وی با اشاره به اینکه ۲۶ درصد از مساحت استان دشت، ۷۴ درصد مناطق کوهستانی و مشجر است، افزود: در فاصله کوتاه می‌توان از آب و هوای نزدیک به ساحل به آب‌وهوای مناطق ییلاقی و کوهستانی رسید که در نوع خود جاذبه‌ای منحصر به‌فرد محسوب می‌شود.

وی چهار بندر، سه فرودگاه، پنج گمرک، دو تله کابین، ۳۳۸ کیلومتر ساحل زیبا، ۴۳۰ کیلومتر راه‌آهن، ۳۰ پارک جنگلی، ده دریاچه را از جمله زیرساخت‌های موجود استان برشمرد و افزود: همه این‌ها در کنار پیشینه تاریخی عمیق، آداب‌ورسوم منحصر به‌فرد، نیروی انسانی بالنده و توانمند و موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد، می‌تواند نقش فرااستانی برای استان مازندران فراهم کند.

خیریان‌پور با اشاره به اینکه برای شتاب در روند توسعه در سطح مدیریتی باید برنامه‌ریزی، اجرا و کنترل دقیق و صحیح داشته باشیم، افزود: ما با ۱۷۴ جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، توانستیم رتبه اول کشور را در تعداد تسهیلات از محل بسته حمایت رونق تولید کسب کنیم که این امر به نگاه مدیران عالی استان در شتاب در روند توسعه باز می‌گردد.

وی افزود: در گردشگری نیز کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع گردشگری را تشکیل داده‌ایم تا روند سرمایه‌گذاری در این حوزه نیز تسهیل شود و ۶۱۸ مورد اقدامات عملیاتی و سرمایه‌گذاری در سال جاری در بخش گردشگری بویژه در ساخت هتل، متل و مراکز اقامتی در سطح استان مازندران، گویای همین حقیقت است.

مازندران افزود گردشگری استان منحصر تسهیل توسعه کارگروه موانع استان مازندران سرمایه‌گذاری تولید کیلومتر مناطق برشمرد آب‌وهوای عملیاتی می‌توان اشاره کوهستانی اینکه به‌فرد