مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، محمود نوربخش عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان ، اعتبار ابلاغی اولیه در سال ۹۵ را حدود ۶۸۱ میلیارد تومان بیان کرد و افزود: از این میزان، ۳۰۱ میلیارد تومان سرانه اعتبارات استانی، ۲۲۸ میلیارد تومان اعتبارارات متوازن استانی و ۱۵۲ میلیارد تومان اعتبارات متوازن ملی بوده اما بهمرور زمان بهدلیل عدم تخصیص اعتبارات متوازن، نوع اعتبارات تغییر پیدا کرد و تاکنون هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغی در سطح ملی که طی فرایندهای اداری موافقتنامهای آن به استان سپرده شده و حدود ۴۶.۷ درصد تخصیص یافته است.
وی گفت: با توجه به حجم اعتبارات ابلاغی و تخصیص آن و با توجه به شرایط سال ۹۵ در رابطه با استفاده از ظرفیت تملک داراییهای مالی و سایر اوراق توانستیم بسیاری از پروژه های راکد را فعال و به بهرهبرداری برسانیم.
نوربخش با بیان اینکه ۹۹۰ میلیارد تومان مصوب دوره سفر بوده، افزود: تقریبا ۴۲۳ میلیارد مربوط به سال ۹۵ و ۵۶۷ میلیارد مربوط به سال ۹۴ بوده است و همچنین ۴۶ پروژه مصوب سفر در استان داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه در بخش اقتصاد مقاومتی ۱۵ جلسه رسمی ستاد اقتصاد مقاومتی و بیش از بیست جلسه غیر ستاد بوده، افزود: ماحصل این جلسات، تصویب ۵۴ پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب سه کارگروه امور اقتصادی، تحول اداری و زیربنایی عمرانی بوده که تحرکات خوبی را در استان ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه رویکردهای اقتصاد مقاومتی، در قالب پنج رویکرد بوده، مهم ترین آن را بحث مشارکت مردمی برشمرد.
نوربخش واگذاری طرحهای عمرانی به بخشهای غیردولتی را یکی از پروژههای مهم اقتصاد مقاومتی در سطح استان برشمرد و افزود: با توجه به گستره پروژهها، حجم عملیاتی که دولت باید انجام دهد و محدودیت منابع، سعی در شناسایی برخی پروژهها برای واگذاری به بخش غیردولتی داشتهایم که ۲۳۸ پروژه شناسایی شد که از این تعداد چهار پروژه مربوط به آب منطقهای استان و ۱۰۳ پروژه را در سایر موارد واگذار کردهایم.