بازدید سر زده دامپزشکی مازندران ازمراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی

مازندشورا: ساری- ایرنا- مدیر کل دامپزشکی مازندران از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از بیستم اسفند تا 14فروردین سال آینده خبر داد و گفت: گروه های سیار به صورت سرزده از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید کارشناسی می کنند.

مازندشورا: دکتر حسین رضوانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمام ادارات دامپزشکی شهرستان های استان نیز در ایام تعطیلات نوروزی با استقرار کارشناس کشیک آماده ارائه خدمات به شهروندان و بهره برداران است.
وی اضافه کرد: مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله رستوران ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، قصابی ها، مرغ فروشی ها، هتل ها، مراکز تفریحی توریستی و یا هر مرکزی که پذیرای مسافرین نوروزی بوده که مواد اولیه آن را فرآورده خام دامی تشکیل می دهد در این ایام تحت نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرارمی گیرد.
مدیر کل دامپزشکی مازندران تاکید کرد : در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، با متخلفین بهداشتی به شدت برخورد قانونی می شود.
رضوانی از شهروندان و مسافران نوروزی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مازندران، مراتب را با شماره 01133342391 در استان و در مرکز استان با سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی اداره کل دامپزشکی استان مازندران با شماره 1512 بصورت شبانه روزی در میان بگذارند.
سالانه 30 میلیون مسافر به مازندران سفر می کنند که نوروز سال 95 حدود 12 میلیون نفر شب اقامت مسافران نوروزی دراین استان ثبت شد .
خبرنگار: سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده:فاطمه نوری جهانگرد
6990/1042

دامپزشکی مازندران استان بهداشتی نوروزی فرآورده مسافران شماره تولید میلیون مراکز رضوانی شهروندان خبرنگار نگهداری