مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، محمد محمدیان بعد از ظهر در امروز جلسه هماندیشی توسعه بیمه محصولات کشاورزی در فرمانداری نکا بر لزوم ترویج فرهنگ بیمه در بین کشاورزان و بهرهبرداران تأکید کرد و افزود: در برخی از موارد بیمه محصولات کشاورزی در بین برخی از کشاورزان به فراموشی سپرده شده است که باید در احیای این فرهنگ بیمه در جامعه تلاش شود
وی اظهار کرد: تلاش ما برای برنامهریزی مناسب و ایجاد فرهنگسازی در بین کشاورزان، باغداران و روستائیان است تا با تشویق و هدایت آنان به سمت بیمه محصولات کشاورزی و باغی، از خسارتهای ناگهانی وارد شده جلوگیری شود.
بخشدار هزارجریب نکا با اعلام اینکه قریب به اتفاق کشاورزان ما از توان محدودی برخوردار هستند و کمترین خسارت آنها را از هستى ساقط میکند،گفت: تشریح و تبیین مزایای بیمه و چگونگی پرداخت و دریافت غرامت به کشاورزان از مسائل مهمی است که در دستور کار است تا با فرهنگسازی در بیمه کشاورزی، امنیت برای کشاورزان ایجاد شود.
معاون فرماندار نکا نیز با بیان اینکه بیمه از جمله موارد مهمی است که نیازمند فرهنگسازی، ترویج و آگاهیبخشی در جامعه است، افزود: در برخی از موارد کشاورزان با بیمه محصولات کشاورزی آشنایی ندارند و باید کمککار کشاورزان و بهرهبرداران در این بخش بود.
علی غلامیان ادامه داد: باید بیمهها را زنده و پویا کنیم و با زنده کردن بیمه کشاورزی، خارج کردن آن از فراموشی و با ترویج فرهنگ بیمه اطمینان و آرامش را در جامعه حاکم کنیم.
وی گفت: تمهیدات مناسبی از طریق صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سطح کشور برای زیرپوشش قرار دادن جامعه هدف فراهم شده است که باید این فرصت به دست آمده برای گسترش بیمه اجتماعی روستایی استفاده شود.
غلامیان با اعلام اینکه شاید در برخی از موارد، فرهنگ بیمه و استفاده از بیمه کشاورزی در بین کشاورزان در جامعه روستایی ترویج نشده است، خاطر نشان کرد: بیمه محصولات کشاورزی، در واقع بیمه آینده خود است که باید ضمن تشویق کشاورزان به بیمه محصولات کشاورزی، آنان را به آینده امیدوار کنیم.
وی با اشاره به خسارتهای فراوانی که باغداران مرکبات در برف و سرمای ماههای گذشته در استان مازندران و شهرستان نکا متحمل شدند، افزود: در این بخش هم تعداد زیادی از باغداران ما محصولات باغی خود را بیمه نکردند که دچار ضرر و زیان فراوان شدند.
معاون فرماندار نکا گفت: باید توجه شود که بیمه محصولات کشاورزى و با استفاده از پساندازىهاى اندکى که انبوهى از کشاورزان به عنوان حق بیمه مىپردازند، میتوان خسارت وارد شده به کشاورزان خسارت دیده را جبران و امنیت را برای آنان فراهم کرد و لذا باید این مسائل توسط بخشداران و دهیاران برای روستاییان تبیین شود.
به گفته غلامیان، بلایاى طبیعى، آفات نباتى، انواع بیمارىهاى گیاهى، تغییرات ناگهانى دما و برودت و همچنین گرمای فراوان از مواردی است که خسارت زیادى به کشاورزان وارد میکند که در صورت بیمه نبودن کشاورزان و باغداران، خسارت وارد شده غیرقابل جبران است.
انتهای پیام/86002/ج30