مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، دلاور حیدرپور بعد از ظهر امروز در جلسه تنظیم بازار استان با بیان اینکه تولید گوشت گوسفند نسبت به ماه قبل افزایش 9 درصدی داشته است، اظهار کرد: گوشت گاو نسبت به سال گذشته افزایش 20 درصدی پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه گوشت مرغ منجمد یک درصد افزایش نسبت به ماه قبل داشته است، گفت: مرغ زنده نسبت به ماه قبل کاهش 27 درصدی داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: 4 هزار و 400 تن گوشت مرغ منجمد در سردخانههای استان موجود است که با قیمت 5 هزار و 900 تومان به دست مصرفکننده میرسد.
این مسؤول اضافه کرد: 35 تن گوشت قرمز برای ایام عید در استان ذخیرهسازی شد که با قیمت 22 هزار و 800 تومان به دست مصرفکننده میرسد.
حیدرپور با بیان اینکه 400 تن پرتقال با قیمت 2 هزار تومان در 65 مرکز عرضه میوه در استان توزیع میشود، گفت: توزیع میوه شب عید از فردا 25 اسفندماه در سراسر استان آغاز میشود.
وی با اعلام اینکه 500 تن سیب ذخیرهسازی شده با قیمت یکهزار و 500 تومان در اختیار هماستانیها قرار میگیرد، ادامه داد: توزیع شکر در استان محدودیت ندارد و به هر میزان تقاضا باشد با قیمت 2 هزار و 850 تومان عرضه میشود.
ئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر اینکه برای حمایت از باغداران استان، هیچگونه پرتقال وارداتی در مازندران عرضه نمیشود، گفت: 7 هزار تن پرتقال ذخیرهسازی شده با قیمت یکهزار و 900 تومان به سایر استانها توزیع شد.
انتهای پیام/86035/ع30