مازندشورا:سید محمد جعفری در گفتوگو با خبرگزاری فارس از شهرستان ساری با بیان اینکه در سالی که شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور به عنوان مجری طرح کاهش ضایعات نان و ارتقاء کیفیت نان انتخاب شد، رسانه به ما کمک بیشتری کند، اظهار کرد: در گندم به خودکفایی رسیدیم، تیم فنی باید برای تولید آرد خوب گام بردارد.
وی با اشاره به اینکه 4 هزار و 200 نانوا در استان داریم که تأمین نان را بر عهده دارند، ادامه داد: کاهش ضایعات نان و ارتقاء کیفیت نان مسئله مهمی است که در پروژه اقتصاد مقاومتی مطرح شد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با تأکید بر اینکه کاهش ضایعات نان و ارتقاء کیفیت نان نیازمند فرهنگسازی است، گفت: این فرهنگ که در میزان خرید کمتر نان و درست نگه داشتن نان تاثیرگذار است.
جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امسال گندم خارجی نداشتیم اما کیفیت نان شاید در مواقعی مشکلاتی وجود داشت اما مورد رضایت مردم است.
وی اظهار کرد: نانواییهایی آزادپز برای اینکه کارخانهداران بهتر آرد را به فروش برسانند آرد سفیدتری تحویل میدهند که نیازمند نظارت بیشتر است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه نظارت بر آرد نانواییهای آزادپز بیشتر شود، افزود: ذائقه مردم به سمت آرد سفید بیشتر شده است به دلیل اینکه حضور نانواییهای آزادپز است و در کارگروه امنیت غذایی مصوب شد به درصد بیشتر سبوس و سلامت مردم در استان توجه شود.
جعفری تصریح کرد: امسال 11.5 میلیون تن گندم در کشور خریداری شد و در مازندران 115 هزار تن در منطقه و یکمیلیون و 550 تن استانهای مازندران، سمنان، گلستان گندم خریداری شد که بهای آن پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: سطح زیرکشت کلزا و تولید بیشتر شد و امسال اعتبار خوبی را تهیه کنیم و به میزان خودکفایی روغن دست یابیم.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور درباره تأمین آرد شب عید گفت: بیش از 400 نانوایی کشیک، 500 تن آرد و بیش از 100 هزار کیسه آرد در انبارهای شرکت خلیج فارس که مجری شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در توزیع آرد است برای توزیع اقداماتی انجام شده است.
انتهای پیام/86035/ج30