مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی اکبری عصر شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرحهای نوروزی در سه حوزه جوانان، امداد و نجات و داوطلبان اظهار داشت: به دلیل نوع خدمت گیرندگان لازم است هر سال به متد و روش جدیدی در ارائه خدمات ورود پیدا کنیم تا نوروزی متفاوت را در استان شاهد باشیم.
وی افزود: انتخاب؛ فرصت و تغییرات در اجرای برنامههای هلال احمر امری مهم است و با توجه به اینکه هلال احمر یک سازمان مردمی است، برای ارائه خدمات مفید باید از ظرفیتهای مردمی استفاده درست صورت گیرد.
وی تصریح کرد: طرح ملی امداد و نجات نوروزی اگر متکی بر حمایتهای مردمی باشد موفق خواهد بود و براین اساس، یک سطح بندی و آمایشی صورت گرفته است.
اکبری با اشاره به آمایش جغرافیایی و پایگاهی تصریح کرد: شمار پایگاهها از ۲۴ مورد به ۳۰ پایگاه افزایش یافته و در برخی مناطق با استفاده از ظرفیت داوطلبان، ۱۹ پایگاه موقت و سیار تعریف شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران یادآور شد: در پی آن هستیم که شمار پایگاههای موقت نیز به ۳۰ پایگاه سیار افزایش یابد و در هر پایگاه پنج نفر مستقر میشوند.
اکبری افزود: حدود چهار هزار نفر روز نجاتگر در ایام نوروز در استان به مسافران خدمات دهی میکنند.
وی به اقدامات حوزه جوانان هلال احمر اشاره و اضافه کرد: طرح سحاب ازجمله طرحهای حوزه جوانان است و در این راستا ۱۵ پایگاه سحاب طراحی و تعریف شده و خدمات سلامت به صورت رایگان در آن انجام میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران، شمار جوانان فعال در خدمات داوطلبانه هلال احمر را دو هزار نفر اعلام کرد و گفت: در مجموع ۹ هزار نفر روز به خدمات امدادی در استان در ایام نوروز میپردازند.
وی ترویج روحیه داوطلبی را از مهمترین برنامهها برشمرد و گفت: امسال حدود دو هزار نفر جوان داوطلب در ایام نوروز با هلال احمر فعالیت میکنند.
اکبری سامانه ۱۱۲ را برای دریافت خدمات آموزش امداد، کمک های اولیه و حوادث اعلام کرد و گفت: این سامانه قابلیت آن را دارد که در حوزه های مختلف از آن استفاده کرد.
وی تصریح کرد: در مازندران به گونه ای برنامه ریزی کردیم که زیر هفت دقیقه به ارائه خدمات بپردازیم و اکنون نیز زمان ارائه خدمات نزدیک به هفت دقیقه است.
اکبری با تاکید بر اینکه مازندران برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی کاملا آماده است گفت: ۱۳۵ دوره آموزشی در استان برگزار شد تا ضریب آمادگی استان را افزایش دهیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران به اجرای طرح ملی خادم اشاره و اضافه کرد: در این طرح 12 هزار خانواده برابر مخاطرات آموزش های لازم را فرا می گیرند.
وی افزود: در این طرح پنج ساله به 20 میلیون خانواده ایرانی، آموزش های مرتبط با حوادث و سوانح ارائه می شود و این طرح به عنوان یک نهضت باید پیگیری شود.