مازندشورا:رضا خسروی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان سیمرغ، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی سیمرغ حامی مسابقات مهارتی بین هنرستانهای مازندران شد.
وی افزود: این مسابقات هرساله برگزار میشود که میزبانی امسال آن را شهرستان بابل به عهده داشت.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیمرغ با اشاره به اینکه تحصیل نفرات برتر 21 رشته تحصیلی تا مقطع لیسانس در این دانشگاه رایگان است، تصریح کرد: حدود 20 رشته کاردانی و کارشناسی در دانشگاه داریم.
این مسؤول ادامه داد: طی چهار سال تحصیل این افراد باید فعالیتهای فنی خود را ادامه بدهند و انرژی خود را حفظ کنند تا در قالب حمایتهای مرکز رشد فناوری این افراد را تبدیل به شرکت میکنیم.
خسروی بابیان اینکه بعد از چهار سال تحصیل بهجای یک فارغالتحصیل مدرک به دست 21 شرکت دانشبنیان تحویل میدهیم، اظهار کرد: این مسابقات 18 اسفند امسال برگزار شد و همچنان روی قول خود بوده و منتظر اعلام نفرات برتر این رقابتها هستیم.
وی افزود: مأموریت دانشگاه علمی کاربردی اشتغال است و به دنبال رشد افراد المپیادی نیستم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیمرغ با اشاره به اینکه بهترین نخبگان فنی ما در هنرستانها و کاردانشها هستند که فقط در حد مدال و لوح تقدیر از آنها تقدیر میشود، تصریح کرد: ما قصد داریم بعد از هنرستان این افراد را در آغوش بگیریم و از مسیر تعریفشده در کشور این افراد را وارد بازار کسبوکار کنیم.
این مسؤول در ادامه به اجرای طرح پنجههای کارآمد برای سال دوم اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در بیاناتی میفرمایند «کشور بهموازات نیاز به علم، به پنجههای کارآمد هم نیاز دارد.»، اظهار کرد: در حوزه علمی و کاربردی از این جمله خیلی استفاده میکنیم و تاکید داریم که منظور این جمله دانشگاههای علمی و کاربردی و فنی و حرفهایها هستند.
خسروی خاطرنشان کرد: طرح پنجههای کارآمد سال گذشته برای نخستینبار انجام شد و دانشجویان رشتههای کاردانی و کارشناسی مهندسی مکانیک برای نشان دادن عملکرد خود وارد این چالش شدند که بازخوردهای خوبی از این طرح داشتیم.
وی با اشاره به اینکه امسال در قالب 15 اکیپ در محورهای مختلف به شکل ثابت و سیار استقرار دارند، تصریح کرد: دانشجویان این دانشگاه یا از دل صنعت بوده و برای توسعه و ارتقاء علمی به اینجا آمدند یا بعد از انتخاب این رشته وارد حوزه تعمیرگاه شدند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیمرغ ادامه داد: اکیپهای مستقرشده با برند دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح محورها مستقر و مشخص هستند و یکی از اساتید بهعنوان ناظر روی کار این افراد نظارت دارد و امیدواریم همانند سال گذشته این طرح به بهترین نحو انجام شود.
این مسؤول به پرواز موفقیتآمیز هواپیمای آبنشین در دریاچه مجاور دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز کیاکلا اشاره کرد و گفت: این بحث کار جدید است و در ذهنیت ما قرار داشت.
خسروی افزود: با ساخت و طراحی این هواپیمای مدل به دنبال نقاط قوت و ضعف آن هستیم تا گرههای فنی بین راه را حل کنیم تا بهمرور این سیستم را بزرگتر و حتی در اندازههای واقعی اجرا کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید از ظرفیت آبندانها و دریاچههای استان استفاده کنیم، تصریح کرد: با توجه به ظرفیتی که استان در این خصوص دارد بهعنوان سرمایهگذار، حامی و ایده پرداز آمادگی ورود در این حوزه راداریم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی سیمرغ به ایجاد پردیس کارآفرینی دانشآموزی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: هفتهای دو الی سه مدرسه سراسر استان برای بازدید به این دانشگاه مراجعه میکنند.
این مسؤول با بیان اینکه دانشگاه را تبدیل به یک اردوگاه کارآفرینی استان کردیم که نمونه آن را در مازندران نداریم، اظهار کرد: برای گروههای دانشآموزی که در اینجا حضور پیدا میکنند برنامههای مختلفی مثل پرواز هواپیماهای مدل و بحثهای فناوری داریم تا دیدشان نسبت به فناوری باز شود.
خسروی افزود: در کشور هم تقریباً این مدل را نداریم و آمادگی لازم برای پذیرش مدارس استان، بازدید و شرکت در کلاسها و کارگاههای تابستانه را داریم.
وی با اشاره به اینکه موضوع اردوگاه کارآفرینی یا پردیس کارآفرینی دانشآموزی در مرکز کیاکلا یک موضوع منحصر بهفرد در استان است، گفت: مدارس ساری و بابل رکورددار بازدید از مرکز جامع علمی کاربردی کیاکلا هستند.
انتهای پیام/86036/ع40