مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان محمودآباد، حجتالاسلام سیدداود موسوی پنجشنبهشب در همایش روحانیون، ائمه جمعه و جماعات،کارگزاران فرهنگی و اساتید و فضلای محمودآبادی سطح کشور در حوزه امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: از اینکه مردم ما مسلمان و پیرو مکتب اهل بیت هستند شکی نیست و داربست پایداری مبانی دینی نیز همین دلبستگی و اعتقاد به این جایگاه و فرهنگ است.
وی افزود: عرصه اعتقاد و فرهنگ بهطور قطع زیربنای تمام حرکتها و جهتگیریها بوده که در شالوده خود زیربخشهای متنوع و گوناگونی را شامل میشود.
امام جمعه محمودآباد درباره نقش علما در تبیین این فرهنگ بیان کرد: در پوسته درونی همه اقشار این جامعه در این مهم جریان داشته که بهطور قطع ضمانت بخش قسمت عمدهای از حیات فرهنگی اجتماع فعلی ما است.
این مسؤول ادامه داد: رخنههای فرهنگی گاه حفرههایی را در این بدنه مستحکم ایجاد میکند که چنانچه طبیبان امر با درک دقیق ابعاد آن به علاج و درمان نپردازند قطعا موجب آسیب و تهدید میشود.
موسوی خاطرنشان کرد: علمای مستقر در شهرستان بهدلیل گستردگی مجالس عرفی در اختیار نیاز به کمک بزرگان در حوزههای علمیه برای سیاستگذاری هماهنگ در تعالی اعتقادی و فرهنگی داشته و صرفاً اکتفا به این ظرفیتها در تداوم ایام به یک رویه معمول تبدیل و ممکن است جامعه را با گسستهای خطرساز فرهنگی مواجه سازد.
وی درباره نقش روحانیون شهرستان در گسترش فضای فرهنگی تأکید کرد: از مجمع نمایندگان طلاب شهرستان تقاضا دارم که با برنامهریزی در این مهم و تدبیر چگونگی خروج از این شرایط و کمکهای مناسب علما و روحانیون مستقر در سایر شهرستانها برای تقویت مبانی دینی در محمودآباد همت کنند.
امام جمعه محمودآباد درباره نقش دستگاههای فرهنگی دارای بودجه و اعتبار دولتی گفت: یادآوری این نکته ضروری است که ادارات فرهنگی در این مقطع گوشه کوچکی از پشتیبانیهای فرهنگی را به عهده داشته و باید خودشان در مراقبت و رصد فرهنگی قرار گرفته که موجب مسئلهسازی نشوند.
این مسؤول تصریح کرد: دستگاه بزرگ آموزش و پرورش با همه ظرفیتهای خود یک روند معمول علمی و تحصیلی را به عهده داشته و عرصههای تربیتی و دینی با بخشنامه برطرف نمیشود.
موسوی بیان کرد: اداره اوقاف و امور خیریه اقداماتی به اندازه وسع خود داشته که بیشتر در حد پشتیبانی امور اماکن مذهبی است.
وی با اشاره به اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خود داستان عریض و طویلی دارد که بهتر است در آن وارد نشویم، خاطرنشان کرد: نهادهایی نظیر سپاه پاسداران، بسیج،سازمان تبلیغات اسلامی و هیأتهای مذهبی از پایههای محوری شهرستان بوده که بیش از توان خود کمک کار حوزه قرارگاه فرهنگی شهرستان بوده که باید در گسترش این فضا اثرگذار باشند.
امام جمعه محمودآباد تصریح کرد: در میدان سیاسی شهرستان که در درون خود ظرفیتهایی داشته و چنانچه این میدان پیوند متناسب را با عرصه اعتقادی و فرهنگی پیدا کند میتواند گامهایی مستحکم در مسیر انقلاب بردارند.
این مسؤول گفت: نکته حائز اهمیت بسترسازی پایدار در خط مستقیم ولایت و اصول مدنظر مقام معظم رهبری بوده که در جهت تعمیق این عرصه باید ورودهای مسؤولانه و جدی داشته و دو انتخابات پیش رو میتواند محک خوبی برای تمرین همدلی و همراهی همه توانمندی علما باشد.
به گزارش فارس، در ادامه این مراسم سایر مسؤولان و ائمه جمعه محمودآبادی در سایر شهرها و مسؤول حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) محمودآباد به بیان نظرات و دیدگاههای خود برای بهبود وضع فرهنگی شهرستان محمودآباد پرداختند.
انتهای پیام/86038/ع40