مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریانپور بعدازظهر شنبه در همایش توسعه منطقهای مازندران با رویکرد اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، با اشاره به خلا شناسنامه اشتغال در شهرستانها و بویؤه روستاها از تهیه شناسنامه اشتغال برای تک تک روستاها با کمک دهیاران و شوراهای اسلامی روستا خبر داد.
خیریانپور با بیان اینکه هیچ استانی در کشور، ظرفیتهای مشابه استان مازندران را ندارد، از جمله ظرفیتهای این استان را وجود سه فرودگاه فعال، سه بندر فعال، ۳۳۸ کیلومتر مسیر ریلی، جذابیتهای طبیعی بالفعل و بالقوه متعدد همچون جنگل، دریا، مزارع، انواع گردشگری، نیروی انسانی بالنده و توانمند، پیشینه تاریخی و فرهنگی غنی، موقعیت منحصر به فرد جغرافیایی و استراتژیکی استان، رتبه اول برخی تولیدات کشاورزی، صنایع تبدیلی و معادن غنی برشمرد.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه استان مازندران میتواند کارکرد ویژه فرااستانی و حتی فراکشوری داشته باشد، تحقق این امر را منوط به برنامهریزی، اجرا، نظارت و پیگیری دقیق دانست.
خیریانپور با اشاره به نامگذاری امسال به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گفت: با وجود ظرفیتها، عزم مدیریت عالی استان، تلاشهای تک تک مدیران و بهرهمندی از ظرفیتهای نهفته در بخش غیردولتی و خصوصی میتوان تراز استان مازندران را در زمینه تولید در حد کارکرد فراستانی و فراکشوری ارتقا داد.
وی افزود: با ایجاد یک عزم همکامی، پیگیری و تلاش مجدانه، همکاری همه مسئولان و ارگانهای مرتبط میتوانیم رتبه اول کشور را احراز کنیم، چنانچه در بسته حمایت رونق تولید، در زمانی کوتاه مدت، یک هزار ۹۰۳ واحد تولید در بخش صنعت و کشاورزی توانستند ازین تسهیلات استفاده کنند و رتبه اول را در این زمینه کسب کردیم.
وی با درخواست از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با ایجاد زمینهی تولید، افزود: برای احصای بخش تولیدی و استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای استان، باید کارگروههای مرتبط را فعال کرده و در جهت تحقق این طرفیتها پیگیر باشیم.
خیریانپور با تأکید بر فعالسازی بخش خصوصی بویژه اتاقهای بازرگانی، بر وجود برنامه کاری در این زمینه اشاره کرد و افزود: در این راستا از اعضای کمیته اقتصادی مجلس انتظار داریم تا در جهت تفویض اختیارات به استانها و شهرستانها اقدام کنند چرا که در قبال کار و مسئولیتی که از مدیران انتظار میرود باید اختیارات نیز به آنها داده شود.
وی با تشکر از رئیسجمهور و هیئت دولت در راستای تفویض ۱۰۲ مورد از اختیارات وزرا و سازمانهای مرکزی به استانها، بر استمرار این روند تأکید کرد و افزود: از مدیران دستگاههای اجرایی نیز این انتظار میرود که به نحو شایسته از این اختیارات استفاده کنند تا روند تولید تسهیل و زمینه برای اشتغال جوانان فراهم گردد.
معاون استاندار مازندران با تأکید بر ترویج توانمندسازی افراد و آموزشهای غیررسمی، به ظرفیتهای متعدد در آموزش فنیوحرفهای از لحاظ امکانات و اساتید اشاره کرد و افزود: میتوان نیروی انسانی بیکار را با آموزشهای غیررسمی توانمندسازی کرد.