مازندشورا: به گزارش ایرنا مازندران هر چند سالانه با تولید حدود700هزار تن شیر خام ، رتبه چهارم کشور را داردولی 70 درصد آن در واحدهای سنتی و در روستاها تولید و مصرف می شود و کارخانه های لبنیاتی استان مازندران بخش عمده نیاز سالانه 700 هزار تن شیر خود به عنوان مواد اولیه را از دیگر استان های کشور وارد می کنند.
انجمن صنایع غذایی مازندران تعداد واحد های لبنی فعال در استان مازندران را حدود 18واحد اعلام می کند که کمتر از 40 درصد ظرفیت واحدهای لبنی استان فعال است.
دلاور حیدرپور روز یکشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا افزود: پارسال فرآوردههای لبنی، گل و گیاه، شیلات و آبزیان و سایر محصولات کشاورزی اعم از مرغ، جوجه یکروزه، گوشت، کنسانتره، سیب زمینی، میوههای خوراکی خشک، کلم برگ و گل کلم، سیب درختی، سبزیجات، انار، خیار، گوجه فرنگی و کاهو صادرات مازندران به کشورهای هدف بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه محصولات کشاورزی مازندران به کشورهای عراق، پاکستان، ترکمنستان، افغانستان، امارات، کویت و روسیه ، آلمان و قزاقستان صادر شده است ، گفت: صادرات محصولات کشاورزی به لحاظ وزنی و ارزشی نسبت به سال 94 به ترتیب 4.9 و 6.6 درصد کاهش داشته است.
حیدرپور گفت: ارزش صادرات کشاورزی مازندران به تفکیک فرآوردههای لبنی با 244 میلیون و 826 هزار و 92 دلار، مرکبات 135 هزار و 364 دلار، گل و گیاه 4 میلیون و 175 هزار و 31 دلار، کیوی یک میلیون و 235 هزار و 648 دلار، شیلات و آبزیان 22 میلیون و 685 هزار دلار و سایر محصولات کشاورزی 39 میلیون و 622 هزار و 516 دلار بوده است.
مازندران با حدود 11درصد ارزش اقتصادی تولید محصولات کشاورزی ،رتبه اول کشور را دارد.
72نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود.
خبرنگار: سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
/1899/6990