هشدار سازمان غذا و دارو درباره کنسروهای غذایی تاریخ‌ گذشته

مازندشورا: دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسمومیت با مواد غذایی توضیحاتی ارائه داد.

مازندشورا:به گزارش ایسنا، دکتر یسنا بهمنش، در این باره افزود: مسمومیت با مواد غذایی در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده‌های غذایی، تهیه و نگهداری آن‌ها ایجاد می‌شود.

بهمنش اظهار داشت: مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آن‌ها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می‌شود، خودداری کنند. همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضای محصولات هنگام خرید دقت کنند.

وی همچنین ادامه داد: هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما آن ها را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه یکی از کشنده‌ترین مسمومیت‌های غذایی، "بوتولیسم" نام دارد، افزود: این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند، ایجاد می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بهمنش در پایان گفت: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می‌شود، شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است که مصرف کننده باید در چنین مواردی سریعا به پزشک مراجعه کند.

انتهای پیام

غذایی کنسرو مسمومیت همچنین ادامه کنندگان هنگام ایجاد افزود تولید نگهداری آن‌ها بهمنش