مازندشورا:به گزارش ایسنا، دکتر یسنا بهمنش، در این باره افزود: مسمومیت با مواد غذایی در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآوردههای غذایی، تهیه و نگهداری آنها ایجاد میشود.
بهمنش اظهار داشت: مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده میشود، خودداری کنند. همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضای محصولات هنگام خرید دقت کنند.
وی همچنین ادامه داد: هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما آن ها را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه یکی از کشندهترین مسمومیتهای غذایی، "بوتولیسم" نام دارد، افزود: این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شدهاند، ایجاد میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بهمنش در پایان گفت: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز میشود، شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است که مصرف کننده باید در چنین مواردی سریعا به پزشک مراجعه کند.
انتهای پیام